Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ļaundaris Vecmīlgrāvī aplaupa 10 gadus vecu zēnu

Aizvadītajā nedēļā, 5.aprīlī, kāds laupītājs Vecmīlgrāvī 10 gadus vecam zēnam iesitis pa seju un atņēmis mobilo tālruni. Policijai uzbrucēju izdevās atrast un aizturēt 20 minūšu laikā.

Laupīšana notika ap plkst.19, kad zēns bija izgājis pastaigāties. Viņam pienāca klāt kāds vīrietis, iesita pa seju un atņēma mobilo telefonu. Uzbrukuma brīdī iela bija tukša - bez aculieciniekiem. Pēc nozieguma laupītājs metās bēgt, bet zēns devās mājup. Par notikušo cietušais paziņoja tēvam, kurš nekavējoties zvanīja policijai.

Zēns policistiem pastāstīja, kā izskatījās uzbrucējs, un likumsargiem, pārmeklējot tuvāko apkārtni, jau 20 minūšu laikā izdevās ļaundari noķert. Zēns tādējādi arī atguva savu mobilo telefonu.

1993. gadā dzimušais vīrietis jau vairākas reizes ir nonācis policijas redzeslokā par dažādām zādzībām no veikaliem un dzīvokļiem.

Saistībā ar izdarīto noziegumu pret vīrieti uzsākts kriminālprocess par laupīšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Pašlaik vīrietim piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas