Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Liepājā dēls līdz nāvei piekauj māti

Pērn 27.decembrī Liepājā, Turaidas ielā, kādā dzīvoklī tika atrasts 1957. gadā dzimušas sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – konstatēts sistas brūces galvā un lauztas ribas. Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka dēls savu māti piekāvis līdz nāvei, jo viņa it kā pārdevusi mēbeles, portālu Diena.lv informēja Signe Šteinberga.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknī tika uzsākts kriminālprocess par miesas bojājumu nodarīšanu, kā rezultātā ir iestājusies cietušā nāve. Izmeklēšanas gaitā  par aizdomās turēto tika atzīts mirušās  sievietes dēls, 1981.gadā dzimis vīrietis. Viņš bija atbraucis mājās brīvdienās un, būdams alkohola reibuma stāvoklī, ieradās pie mātes. Tur izcēlies sadzīviska rakstura strīds – varmāka sadusmojies, ka māte it kā pārdevusi mēbeles. Vīrietis sācis savu māti nežēlīgi sist, nodarot viņai smagus miesas bojājumus.

Aizdomās turētais savu vainu notikušajā neatzīst, taču izmeklēšanas gaitā ir apkopota pietiekama pierādījumu bāze, saņemti ekspertīžu slēdzieni, kas ļauj  krimināllietas materiālus nodot kriminālvajāšanas uzsākšanai - 12. jūnijā lieta nosūtīta Liepājas prokuratūrai. Tiesa aizdomās turētajam kā drošības līdzekli piemēroja  apcietinājumu – kopš 29. decembra viņš atrodas cietumā un gaida, kad tiesas zālē tiks pasludināts spriedums. Minētais krimināllikuma pants paredz brīvības atņemšanu līdz 15 gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas