Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Liepājā sieviete sadur vīrieti par atteikumu pacienāt ar alu

Liepājā policija ceturtdien aizturējusi sievieti, kura sadūrusi vīrieti, jo saņēmusi atteikumu padzerties no viņa alus pudeles, aģentūru LETA informēja Liepājas pašvaldības policijā.

Ceturtdienas vakarā policijā saņemta informācija par to, ka Raiņa ielā, netālu no dzelzceļa pārbrauktuves, pieturā sēž vīrietis ar asiņainu seju.

Ierodoties notikuma vietā, fakts apstiprinājās un policija izsauca mediķus.

Aizdomās par vīrietim nodarītiem miesas bojājumiem policija sāka meklēt kādu sievieti. Personas aprakstam atbilstošā sieviete tika pamanīta Baseina ielā. Uz 1984. gadā dzimušās sievietes apģērba bija redzami asins traipi.

Kamēr policija veica personas mantu apskati, iespējamā vainīgā persona no kabatas izvilka pudeles lausku un mēģināja sev pārgriezt vēnas, taču policija nekavējoties novērsa iespējamo apdraudējumu.

Sarunas laikā sieviete atzina, ka pirms brīža esot sadūrusi vīrieti, jo viņai nav devis padzerties no alus pudeles.

Sieviete nodota Valsts policijas darbiniekiem lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.

Top komentāri

Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Šis, protams ir jāapskata kā rupjš sieviešu tiesību apdraudējuma gadījums. Es ceru, ka to skopo tēviņu ieliks cietumā uz pietiekoši ilgu laiku, lai citiem būtu mācība.
hmmm
h
Tā ir viena ļoti nopietna tēma - ir stereotips ka sieviet ir tas vājais dzimums. Un visi bieži cenšas aizstāvēt sievieti, bet neidziļinoties kas tad to konfliktu izraisīja un kurš uzsāka provokatīvas darbības. Ja uz ielas būs redzams kā vīrietis, teiksim, pagrūž sievieti viņa klups virsū - ko sievieti grūd. Bet nebūs pat painteresējušies, ka tā faktiski bija pašaizardzība kad viena trakā lien klāt un sit.
.
.
Pirms dažiem gadiem, iemetot Google meklētājā vārdu "Liepāja", pirmais, kas izleca, bija teksts "Liepājā sadurts vīrietis". Un te nu redzam cēloņus- nedod alu, tāpēc arī notiek duršana. Kā tajā krievu dziesmā- "Sņegopad, sņegopad, jesļi ženščina prosit- značit, nado davaķ!". Tā ja!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas