Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Liepājā zog aku vākus un ziemas virsjakas

Šīs nedēļas laikā Liepājā notikušas vairākas zādzības. Likumpārkāpēji nozaguši dažādas lietas, starp kurām bija gan aku vāki, gan ziemas virsjakas, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Signe Šteinberga.

Otrdien, 14.augustā, plkst. 11.37  Liepājā, Kuršu laukumā, veikalā konstatēts, ka 1973.gadā dzimis vīrietis centās iznest preci 6,90 latu vērtībā. Prece nebojāta atdota veikalam. Savukārt plkst. 8.50 Pāvilostā, Upes ielā, konstatēts, ka laika posmā no 21.jūlija līdz  14.augustam mājas verandai izsista loga rūts un nozagts mūzikas centrs Panasonic melnā krāsā.

Otrdien plkst.12.30 kāda sieviete, braucot ar sabiedrisko autobusu pāri Tirdzniecības kanālam, konstatēja, ka viņai blakus stāvošā sieviete no pleca somiņas nozagusi  viņas naudas maku. Pateicoties sievietes rīcībai, aizturēta 1979. gadā dzimusi iespējamā garnadze, maks atgūts. Policija noskaidro notikušā apstākļus un iespējamu sievietes  saistību ar citiem līdzīgiem gadījumiem.

Policija otrdien arī konstatēja, ka Liepājā, Zāļu un Apšu ielā ir nozagti septiņi komunikāciju aku vāki. Materiālos zaudējumus precizē.

Savukārt pirmdien, 13.augustā, plkst. 9  Priekules novada Gramzdas pagasta Aizvīķos  konstatēts, ka, atlaužot pakešu logu,  iekļūts ēkā un no turienes nozagtas vairākas ziemas virsjakas. Bet plkst. 11.30 Liepājā, Pētertirgū,  sieviete  konstatēja, ka no rokassomiņas ir pazudis maks, kurā atradās nauda un  bankas norēķinu karte. No kartes vēlāk tikusi noņemti nauda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas