Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Nokrītot no mājas jumta, gājis bojā 65 gadus vecs vīrietis

Zemgalē trešdien, nokrītot no mājas jumta, gāja bojā 65 gadus vecs vīrietis, portālu Diena.lv informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Vīrietis uz mājas jumta laboja skursteni. Viņš nokritis no vairāk nekā triju metru augstuma. Ātrā palīdzība notikuma vietā ieradās pēc septiņām minūtēm, veikti arī reanimēšanas pasākumi, tomēr vīrieša dzīvību nav izdevies glābt.

Zemgalē divi bērni guvuši apdegumus – gadu vecs bērns uzlējis sev tējas kūzi – bērns applaucējis seju un plecus. Arī deviņus mēnešus veca meitene uzlējusi sev virsū karstu tēju un guva kājas un rokas apdegumus.

Smagus apdegumus guvis arī 10 gadu vecs bērns, kurš apdedzinājis abas plaukstas, ar benzīnu mēģinot iekurināt krāsni.  Puika nogādāts slimnīcā.

Latgales pusē cietusi 26 gadus veca sieviete, kura nejauši ar cirvi bija nocirtusi īkšķim galu. Mediķi viņu nogādājuši slimnīcā.

Savukārt Kurzemē hospitalizēta septiņus gadus veca meitenīte, kura vieglatlētikas treniņa laikā bija sasitusi seju un kurai mediķi konstatējuši sejas kaula lūzumus.

NMPD mediķi pagājušajā diennaktī kopumā devās 1212 izsaukumos, tostarp sniedza palīdzību 186 dažādu traumu gadījumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas