Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +11 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

papildināta (10:42) - Sievietei ar bērniem naktī ielecot Ventā, bojā gājuši divi mazi zēni

Šonakt Ventspilī no tilta Ventā ielekusi kāda jauna sieviete kopā ar diviem maziem bērniem - divus un trīs gadus veciem zēniem. Sievieti izdevies izglābt, bet abi bērni gājuši bojā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, traģēdija notikusi īsi pirms plkst.3.

Upē ielekušo, 1986.gadā dzimušo sievieti izglābuši pašvaldības policijas darbinieki, bet bērnus glābt nav izdevies - 2010.gadā dzimušā zēna mirstīgās atliekas atrastas īsi pēc traģēdijas, bet jaunākais, 2011.gadā dzimušais zēns atrasts miris dažas stundas vēlāk.

Sieviete ievietota Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas reanimācijas nodaļā veselības stāvokļa novērošanai, informēja slimnīcas galvenā ārsta vietnieks Olafs Ķeņģis.

Pēc Ķeņģa teiktā, sievietes vitāli svarīgie veselības rādītāji ir normas robežās un atrašanās reanimācijas nodaļā nav nepieciešama, tādēļ pēc konsultācijām ar psihiatru un policiju tiks lemts par turpmāko medicīniskās palīdzības sniegšanu sievietei.

Paciente slimnīcā uzvedas mierīgi un guļ, piebilda Ķeņģis.

Sieviete, kura naktī uz trešdienu ar diviem bērniem ielēkusi Ventas upē, bijusi Ventspils sociālā dienesta redzeslokā, ziņo portāls lsm.lv.

"Sieviete ļoti pārdzīvoja savu šķiršanos no vīra. Piedevām viņa bija arī pazaudējusi darbu. Pēc visiem šiem notikumiem, krīzes situācijā esot, viņa vērsās sociālajā dienestā. Mēģinājām viņai sniegt atbalstu," pastāstīja Ventspils sociālā dienesta vadītāja Dace Kaņepe.

Sieviete sociālajā dienestā esot bijusi 14.jūnijā un esot atzinusi, ka jūtoties labāk un psihologa pakalpojumi nebūtu nepieciešami, vēsta portāls.

Par faktu policijā sākts kriminālprocess.

(ziņa papildināta ar 7.-9.rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas