Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

papildināts (11:51) - Rēzeknē nogalināts uzņēmējs

Aizvadītajā nedēļā Rēzeknē savā privātmājā nošauts uzņēmējs, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Policija informāciju par notikušo saņēma piektdien, 31.janvarī, ap plkst.19.15. Vīrietis ticis sašauts un miris notikuma vietā no gūtajām traumām.

Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki noskaidroja, ka bojā gājušais vīrietis ir 1965.gadā dzimis Rēzeknes uzņēmējs. Cietušajam konstatētas šautas brūces. Nekavējoties sākts kriminālprocess un veiktas neatliekamās izmeklēšanas darbības.

LETA vēsta, ka nogalinātais ir SIA Andris Auto līdzīpašnieks Andris Lucatnieks. VP Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne ziņu aģentūrai sacīja, ka informāciju par 31.janvāra vakarā notikušo negadījumu policijas darbinieki saņēmuši no ārstniecības iestādes.

Plašāku informāciju par versijām, kādēļ pastrādāta slepkavība, policija pagaidām nesniedz, taču tā neizslēdz iespēju, notikušais varētu būt saistīts ar nogalinātā profesionālo darbību vai arī personīgiem motīviem.

Policija pārbauda aizdomās turamo personu loku, kriminālprocesā ir nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā aģentūrai LETA paskaidroja, ka notikuma vietā mediķi ieradušies trīs minūtes pēc izsaukuma saņemšanas un konstatējuši, ka sašautais vīrietis ir miris. Viņam bijušas šautas brūces krūšu kurvja un augšstilbu rajonā.

Pēc neoficiālas informācijas, varmāka nogalinājis uzņēmēju caur logu, sašaujot uz viņu ar apgrieztu medību bisi. Slepkavības brīdī mājās atradusies arī uzņēmēja sieva, bet meita īsi pirms notikušā bija izbraukusi.

Policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma (KL) 116.panta - par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu jeb slepkavību. Par slepkavību pēc KL 116.panta var sodīt ar mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 15 gadiem un policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem. 

(Papildināta no 4.rindkopas.) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas