Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

papildināts (19:21) - Ķīlnieku krīze Rēzeknē beidzas ar diviem bojāgājušajiem

Rēzeknē ķīlnieku krīze atrisinājusies dramatiski - vīrietis nošāvis bijušo sievu un pats izdarījis pašnāvību, apliecināja Valsts policijā.

Uzbrucējs ar upuri atrasti meža apvidū, kur tika pēdējo reizi redzēti. Kopumā viņu meklēšanā bija iesaistīti ap 200 cilvēku no Valsts policijas, Zemessardzes, kā arī Valsts robežsardzes koledžas kadeti. Notikuma vietā pašlaik strādā eksperti.

Policija un tuvinieki ceturtdienas vakarā centušies sazināties ar vīrieti pa mobilo tālruni, taču viņš nevienam nav atbildējis, vēsta TV3 ziņas. Savukārt Latvijas Televīzijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis atstājis arī pirmsnāves vēstuli, kuras saturu policija gan nekomentē.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, ģimene bija izšķīrusies jau pirms kāda laika. Viņu dēls dzīvojis kopā ar māti. Vīrs nebija samierinājies ar šķiršanos un pārmeta sievai, ka viņa nevelta pienācīgu uzmanību bērna audzināšanai, arī pretim saņemot pārmetumus par savu izturēšanos. Līdz šim vardarbīga rīcība no šķirtā vīra puses neesot tikusi konstatēta.

1979.gadā dzimušais vīrietis, piedraudot ar zagtu pistoli, savu bijušo sievu nolaupīja ceturtdien. Tas noticis Rēzeknē, Krimuldas ielā, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Kā aģentūrai LETA apstiprināja Valsts robežsardzē, nolaupītā ir Rēzeknē esošās Valsts robežsardzes koledžas darbiniece. Pēc TV3 rīcībā esošās informācijas, arī vīrietis varētu būt strādājis iekšlietu struktūrās.

Vīrietis, piedraudot ar pistoli, licis sievietei iekāpt apvidus automašīnā un aizvedis.

Robežsardzē aģentūra LETA noskaidroja, ka robežsardzes helikopters pēc informācijas saņemšanas apsekojis Rēzeknes pilsētas un novada teritorijas no gaisa. Robežsardzes darbiniekiem bijusi zināma automašīna, ar ko iespējamais laupītājs pārvietojies, taču apsekošanā helikopters spēkratu nav fiksējis.

Patlaban noskaidrots, ka pistoli vīrietis nozadzis no seifa patēva mājās Strūžānos. Visticamāk, sievietes nolaupīšanas iemesls - savstarpējas problēmas, informēja policijā.

Nolaupītās sievietes meklēšana sākusies ceturtdien pa dienu un turpinājusies visu nakti, meklēšanas pasākumos ticis iesaistīts arī helikopters.

(ziņa papildināta atbilstoši jaunākajai informācijai)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas