Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Pārdaugavā policisti aiztur sieviešu somiņu laupītāju

Trešdien Rīgā likumsargi patruļas laikā aizturēja kādu vīrieti, kurš, kā vēlāk noskaidrots, ir Tukuma iedzīvotājs un Rīgā, iespējams, nolaupījis personīgās mantas vairākām vecāka gadagājuma sievietēm, izraujot no rokām somiņas, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte.

Rīgas reģiona policijā reģistrētas vairākas epizodes par somiņu laupīšanām Pārdaugavā. Viens no gadījumiem notika 14.augustā Melnsila ielā, kur kāds vīrietis uz ielas sirmgalvei mēģināja izraut somiņu. Sieviete pretojās uzbrucējam, taču vīrietis nogāza sievieti zemē, iesita viņai, izrāva somiņu un aizbēga. Vīrietis pensionārei nolaupīja tikko saņemto pensiju un mobilo tālruni, kas atradās somiņā. Policijā par šo gadījumu tika sākts kriminālprocess un izsludināta meklēšanā iespējamā vainīgā persona.

Trešdien, 29.augustā, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki, pārbaudot kādu aizdomīgas uzvedības vīrieti, secināja, ka viņš tiek meklēts Valsts policijā par likumpārkāpumiem Rīgā un Tukumā. Ceturtdien tiesa lemj par drošības līdzekļa piemērošanu aizdomās turētajam vīrietim.

Rīgas policijas darbiniekiem ir pamatotas aizdomas, ka aizturētais vīrietis veicis vairākas līdzīgas laupīšanas, tādēļ aicina citus cietušos vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas