Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Pēc konflikta policijā nogādāti vairāki 14.autobusa pasažieri

Pēc savstarpējas konfliktēšanas otrdienas vakarā policijā nogādāti vairāki 14.maršruta autobusa pasažieri, liecina informācija Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) oficiālajā Twitter kontā.

Izsaukumu uz 14.maršruta autobusu Teikā policija saņēma plkst.20.09. Pēc 13 minūtēm likumsargi ieradās notikuma vietā un vairākas strīdā iesaistītās personas nogādāja policijas iecirknī. Konflikta iemesli tiek noskaidroti.

Savukārt Ķīpsalas peldbaseinā policistu palīdzība šovakar bija nepieciešama iereibušas sievietes aizvešanai. Zvanītājs stāstīja, ka sieviete ienākusi baseina telpās manāmā alkohola reibumā un paziņojusi, ka neatceras, kas viņa ir. Uz šo izsaukumu izbrauca Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki.

Kurzemes prospektā ap plkst.20.30 policistus izsauca Neatliekamās medicīniskās palīdzības ekipāža. Mediķi pašu spēkiem nespēja savaldīt agresīvu, psihiski slimu cilvēku. Kad likumsargi ieradās notikuma vietā, viņu palīdzība vairs nebija nepieciešama.

Analoģisku izsaukumu ap plkst.20.50 policija saņēma arī uz Rusova ielu, kur ātrās palīdzības mediķi nevarēja savaldīt agresīvu un iereibušu cilvēku. Šajā gadījumā policija izvērtēja iespēju mediķus un viņu pacientu pavadīt līdz pat psihoneiroloģiskajai slimnīcai.

Savukārt no kāda Mārupes iedzīvotāja plkst.20.48 tika saņemta informācija, ka Codes ielā nenoskaidrota persona izsitusi privātmājas logu un staigā ap ēku. Notikuma vietā ieradās pašvaldības policija, un izrādījās, ka stikla sitējs ir pats mājas īpašnieks, kurš vienkārši bija piedzēries un netika iekšā.

Vēl otrdienas vakarā VP RRP saņēma vairākus izsaukumus uz ceļu satiksmes negadījumiem, kā arī informāciju par apzagtām un apskādētām automašīnām, apzagtiem dzīvokļiem un aizdomīgām personām.

Kā ziņots, VP RRP otrdienas vakarā mikroblogošanas vietnē Twitter četras stundas ziņoja par visiem būtiskākajiem saņemtajiem izsaukumiem. Šie īsie ziņojumi bija lasāmi VP RRP oficiālajā Twitter kontā "@VPRRP" un atpazīstami pēc mirkļbirkas "#110izsaukums".

Minētā akcija tika rīkota par godu trešdien, 5.decembrī, gaidāmajai Policijas dienai. Akcijas mērķis bija vērst sabiedrības uzmanību uz to, cik daudz dažādu izsaukumu policija ik dienu saņem vakara stundās.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas