Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Policija aiztur vilciena vagonu un teritorijas nožogojuma apzīmētājus

Šonedēļ aizturētas kopā četras personas par tīšu mantas bojāšanu – apzīmēšanu ar krāsu baloniņiem. Abos gadījumos uzsākti kriminālprocesi, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Trešdien, 12. jūnijā, ap plkst. 21.50 kāds iedzīvotājs piezvanīja uz Rīgas Latgales policijas iecirkni un paziņoja, ka pamanījis, kā trīs jaunieši apzīmē Daugavas stadiona teritorijas nožogojumu. Policijas darbinieki nekavējoties izbrauca uz notikuma vietu un iespējamie vainīgie tika aizturēti, un pie viņiem tika atrasti krāsu baloniņi. Divi no aizturētajiem bija 1992. gadā dzimuši, bet trešais – 1991. gadā dzimis jaunietis, kuri iepriekš nav nonākuši policijas redzeslokā. Visi trīs aizturētie savu vainu pastrādātajā noziegumā atzina.

Savukārt naktī no pirmdienas uz otrdienu tika konstatēts, ka Saulkrastos kāds ir apzīmējis vilciena vagonus. Izmeklēšanas gaitā Valsts policijai, sadarbojoties ar Latvijas dzelzceļa apsardzes darbiniekiem, 11. jūnija rītā, Rīgā, aizdomās par trīs vilciena vagonu apzīmēšanu izdevās aizturēt kādu 1974. gadā dzimušu Vācijas pilsoni. Aizturētais savu vainu noziegumā atzina un bija ar mieru atlīdzināt radušos zaudējumus. Noskaidrots, ka noziegumā bija iesaistītas vēl divas personas, kuras šobrīd tiek meklētas. Šobrīd tiek pārbaudīta vīrieša saistība ar citu vilcienu apķēpāšanas gadījumu Jūrmalā.

Abos gadījumos uzsākti kriminālprocesi par tīšu mantas bojāšanu un turpinās izmeklēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas