Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Policija meklē bezvēsts pazudušu Jūrmalas iedzīvotāju

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirknis meklē bezvēsts pazudušo, 62 gadus veco Aleksandru Dolgovu, kurš šā gada 1. septembrī plkst. 22.15 izgāja no savas vasarnīcas Dzilnas ielā, Jūrmalā, un līdz šim brīdim nav atgriezies un par sevi nav sniedzis nekādas ziņas, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Policisti iesniegumu par vīrieša pazušanu saņēma pagājušās nedēļas nogalē un pirmdien sāka meklēšanas darbus. Meklēšana joprojām turpinās un darbā iesaistījušies ne tikai Jūrmalas iecirkņa policisti, bet arī kolēģi no kinologu nodaļas un zemessardzes. Pārbaudīti ir tuvākie meži, pludmale un vietas, kuras pazudušais vīrietis bija iecienījis.

Vīrieša pazīmes - augums 175 centimetri, atlētiskas miesas būves, 77 kilogramus smags, tumšiem iesirmiem matiem un brūnām acīm.

Vīrietis, iespējams, bija ģērbies tumši zilas krāsas neilona jakā ar rāvējslēdzēju, ar trikotāžas aprocēm un apkakli, rūtainā flaneļa kreklā, adītā melnas krāsas trikotāžas džemperī, tumši pelēkās auduma biksēs, kurām uz ceļgala ir ielāps, bet kājās - vecas sporta kurpes.

Īpašas vīrieša pazīmes - vēdera lejasdaļā ir divas rētas no operācijām – labajā pusē 7-10 centimetru gara, kreisajā pusē 5 centimetru gara rēta.

Policija lūdz ikvienu, kuram ir kāda informācija par pazudušā vīrieša atrašanās vietu nekavējoties ziņot, zvanot pa tālruņa numuriem 67075141, 67075111, 02 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas