Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Policisti Baldonē atsavina marihuānu, hašišu un psihotropos medikamentus

Likumsargi otrdien, 17.jūlijā, kāda 1968. gadā dzimuša vīrieša dzīvesvietā, Baldonē, atsavinājuši marihuānu, hašišu un psihotropos medikamentus, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā (VP).

VP bija saņemta informācija par personu, kura, iespējams, privātmājas teritorijā Baldonē audzē marihuānu.

Otrdien VP Rīgas reģiona pārvaldes Baložu iecirkņa policisti ieradās vīrieša dzīvesvietā, lai veiktu sankcionētu kratīšanu. Tās laikā privātmājas teritorijas siltumnīcā tika uzieti trīs marihuānas stādi. Kopējais nežāvētas marihuānas svars ir 210 gramu. Turpinot veikt kratīšanu, privātmājā tika uzieti vēl 69 grami žāvētas marihuānas, neliels daudzums hašiša, 13 tabletes tramadola un trīs tabletes klonazepāma. Mājokļa saimnieks nevarēja apliecināt šo psihotropo recepšu medikamentu nepieciešamību.

Likumsargi atsavināja visas narkotiskās un psihotropās vielas, kā arī LED lampu, kas bija izmantota marihuānas žāvēšanai. 1968. gadā dzimušais narkotiku glabātājs turpat tika aizturēts. Ņemot vērā, ka pastāvēja aizdomas, ka vīrietis atrodas narkotisko vai psihotropo vielu ietekmē, viņam tika nozīmēta ekspertīze.

Aizdomās turētais iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā. Pašreizējā informācija liecina, ka vīrietis ar marihuānas audzēšanu nodarbojies ilgstoši.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253. panta pirmās daļas – par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu iegādāšanos un glabāšanu bez nolūka tās realizēt. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz trim gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizdomās turētajam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Top komentāri

AD
A
ou, atsavinaati 3 staadi marihuaanas, ofigetj... dienas ziņa - un par to mēs maksājam nodoklus lai policija dzenātu nekaitīgus pilsoņus?
Zobs Kaulā
Z
Valdībai, kas drātē iedzīvotājus sēdot tiem uz sejas ir nepieciešams atrast ienaidniekus. Pēcpadomijas NeLatvijas valdībā savus ienaidniekus ir atradusi ārvalstī Krievijā un iekšvalstī kaņepes stādā. Kā vienā tā laotrā gadījienā tiek pierādīts idiotisms augstākā pakāpē. Ja pensionāriem tikto atļauts audzēt marihuanu ģimenes ārstu uzraudzībā, latviešu veselības un labklājības stāvoklis ievērojami uzlabotos.
Maize Garoza
M
Toronto, Kanādā, iedzīvotāji nosmēķē 142 miljonu marihuanas cigaretes gadā. Vai nebūtu labāk, ja Latvijas uzņēmēji varētu ar viņiem noslēgt kaņepītes piegādes līgumu?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas