Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Rīgā par laupīšanu aizturēts kāds taksometra vadītājs

Otrdien, 19. martā, Kurzemes iecirkņa darbinieki, sadarbojoties ar Rīgas reģiona 2. biroja 1. nodaļu, aizturēja kādu taksometra vadītāju, kurš, pielietojot vardarbību, aplaupīja savu pasažieri, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Ance Rozīte.

Šā gada 3. februārī Vecrīgā ap plkst. 1 naktī kāda sieviete izsauca taksometru. Taksometra vadītājs atbrauca pēc sievietes un aizveda viņu līdz Lilijas ielai, kur, kā cietusī norāda, taksometra vadītājs pēkšņi apstājies un teicis, ka nekur vairāk viņu nevedīs. Vadītājs aizslēdza pārējās taksometra durvis, taču pats izkāpa no automašīnas un aizgāja pie sievietes. Tad viņš sāka vilkt sievieti ārā no mašīnas un, sievietei pretojoties, viņš viņai vairakkārt iesita pa seju un nolaupīja viņai piederošās mantas. Norāva cietušajai ķēdīti, izrāva no ausīm zelta auskarus, kā arī nolaupīja naudu un mobilo telefonu, pēc tam aizbrauca, pametot cietušo vienu.

Sieviete par notikušo ziņoja policijai, taču paskaidroja, ka bijusi šoka stāvoklī tādēļ ne taksometra vadītāja, ne mašīnas pazīmes neatceras.

Kurzemes iecirkņa darbinieki sāka veikt operatīvos pasākumus, sadarbojoties ar Rīgas reģiona 2. biroja 1. nodaļu , lai izdotos atrast vainīgo personu. Veicot meklēšanas pasākumus, sākotnēji izdevās noskaidrot uzņēmumu, kurā vīrietis strādā par taksometra vadītāju, taču vēlāk, turpinot izmeklēšanu, policisti noskaidroja arī paša vīrieša personību.

Otrdien, 19. martā, aizdomās turamais tika aizturēts. Aizturētais ir 1965. gadā dzimis vīrietis un iepriekš nav bijis saukts pie kriminālatbildības. Ir veikta nopratināšana, un sieviete ir atpazinusi vīrieti kā savu pāridarītāju. Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Policijai ir pamatotas aizdomas, ka šis vīrietis varētu būt veicis vēl kādu noziegumu, tādēļ ikvienu, kas atpazīst attēlā redzamo vīrieti, policija lūdz atsaukties, zvanot uz tālruņu numuriem: 67070802 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas