Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Rīgas autoostā aiztur divus rūdītus laupītājus

Abus aizturētos 1956. un 1960.gadā dzimušos vīriešus policijas darbinieki nogādāja iecirknī. Aizdomās turamie jau agrāk vairākkārt tiesāti par dažādām zādzībām. Aizturētie savu vainu noliedza. Policisti vēlāk noskaidroja, ka cietusī sieviete neilgi pirms laupīšanas iepazinusies ar abiem vīriešiem un kopīgi lietojusi alkoholu.
Vakar Rīgas autoostā divi vairākkārt sodīti vīrieši kādai sievietei nolaupīja somu ar personīgajām mantām. Drīz pēc notikušā apsardzes darbinieki aizdomās turamos aizturēja. 

10.jūlijā Prāgas ielā ap pulksten 19:00 kādai 1961.gadā dzimušai sievietei divi vīrieši nolaupīja somu ar maku un kredītkarti. Notikušo pamanīja Rīgas autoostas apsardzes darbinieki un aizturēja vienu no aizdomās turamajiem vīriešiem. Vēlāk autoostas teritorijā apsardze, pārbaudot videokameru ierakstus, aizturēja arī otru iespējamo laupītāju. 

Par notikušo Rīgas policijā sākts kriminālprocess par laupīšanu grupā un turpinās izmeklēšana. Likumsargi aicina iedzīvotājus uzmanīties un neuzticēties nepazīstamiem cilvēkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas