Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Smagā avārijā uz Rīgas apvedceļa bojā gājis Scania šoferis

Pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 77 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos cietuši 11 cilvēki un viens gājis bojā, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā. Bojāgājušais ir kravas auto Scania šoferis, viņa vadītajam spēkratam iekļūstot trīs automašīnu sadursmē.

Likumsargi vēsta, ka ceturtdienas pievakarē plkst.17.33 Stopiņu novada Cekulē, ceļa Rīga-Ērgļi krustojumā ar Rīgas apvedceļu (Baltezers-Saulkalne), notikusi sadursme starp vīrieša un sievietes vadītām vieglajām automašīnām Honda, un vīrieša vadītu kravas auto Scania. Kravas automašīnai Scania apgāžoties, tās vadītājs gāja bojā negadījuma vietā.

 

 

 

Saistībā ar notikušo ceļu satiksmes negadījumu, Valsts policija ir uzsākusi kriminālprocesu, un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Kopumā ceļu satiksmes jomā sastādīti 545 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 200 par ātruma pārsniegšanu un 14 par braukšanu alkohola reibumā.

 

Top komentāri

Nezinipaklusē
N
Būtu paklusējuši visi dirsēji, ja nezina. Neadekvātais hondas vadītājs (kas, izrādās, jau dienas garumā pievērsis uzmanību ar savu ārdīšanos uz ceļa tajā rajonā), iebrauca pretējā joslā, fūre centās izvairīties, apgāzās un slīdot ietrieca to idiotu aizmugurē esošajā sievietes mašīnā, par laimi, distance bija gana liela, savādāk iznākums būtu citādāks.. Pusstundas laikā visi tik brauca garām un neviens pat neapstājās, kamēr atguvās un neuzgāja reāli uz ceļa vidus, tad tikai kāds izdomāja apstāties. Tādi mums cilvēki, gan jau daļa to pohujistu te arī gudri komentē. Tas atsaldētais centās pamest nozieguma vietu, ejot pa šoseju prom, kamēr vīrietis viņu neapturēja. Octa mašīnai nav, pats reģistrēts, ka dzīvo mašīnā, neadekvāts, salietojies. Un tādu dēļ, lūk, nevainīgi cilvēki tiek iesaistīti, nogalināti, ar sasistu mašīnu, kriminālprocesu un ierauti šausmīgā pārdzīvojumā, kamēr tam viss pohuj un “nu, jezdil, jezdil, i tak kak to”. Iespējams, tāda pabira to arī gribēja, tikt cietuma aprūpē
sicher
s
kad tie divi čupojās ceļa vidū , skānis rāva pāri grāvim . glabdams idiotus . pats Lai tas Kungs mielo šo nelaimīgo dvēseli!dievam pa logu iekšā .
es
e
Varbūt fūres šoferis izvairījās no sadursmes,ko?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas