Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Tēvam par vardarbīga dēla noduršanu piespriež nosacītu cietumsodu

Daugavpils tiesa piespriedusi piecus gadus ilgu nosacītu cietumsodu kādam vīrietim, kurš nāvējoši sadūra savu pilngadīgo dēlu, kurš iepriekš bija izturējies vardarbīgi gan pret savu māti, gan māsu, liecina publiski pieejamais anonimizētais tiesas spriedums.

Tajā norādīts, ka pērn 1.aprīlī notiesātais vīrietis svinējis Lieldienas ģimenes lokā. Pēcpusdienā starp vīrieti un viņa dēlu izcēlās konflikts, kura laikā viņa dēls, kurš atradās alkohola reibumā, sāka lamāties un ar roku pagrūda notiesāto vīrieti, kurš izgāja uz ielas, lai izvairītos no tālāka konflikta.

Atrodoties uz ielas, vīrietis sadzirdēja ka viņu palīgā sauc meita. Pienākot pie dzīvokļa durvīm, viņš satika meitu, kurai uz sejas bija asinis. Notiesātais vīrietis saprata, ka meitu piekāvis dēls. Ienākot dzīvoklī, vīrietis nesekmīgi centās dēlu verbāli nomierināt, taču dēls viņu sāka grūstīt.

Kā skaidrots spriedumā, redzot, ka dēls uz viņa vārdiem nereaģē, notiesātais vīrietis, būdams alkohola reibumā un dusmīgs, ka dēls kārtējo reizi sarīkojis skandālu un iesitis meitai, nolūkā pārmācīt dēlu, paņēma virtuves nazi un ne mazāk kā sešas reizes iedūra dēlam krūšu kurvja un galvas apvidū.

Saprotot, ka vismaz viens no viņa dūrieniem trāpījis dēlam krūtīs, notiesātais vīrietis nometa nazi un izgāja no dzīvokļa. Pa ceļam satiekot savu meitu, vīrietis palūdza izsaukt dēlam ātro palīdzību.

Spriedumā arī norādīts, ka vīrietim piespriests ne tikai piecus gadus ilgs nosacīts cietumsods, bet arī piecus gadus ilgs pārbaudes laiks.

Top komentāri

ta nu gan
t
Virsraksts "labākajās" ziņu lapu tradīcijās. Tiesai paldies par saprātu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas