Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ugunsgrēkā Krustpils novadā viens bojāgājušais; vēl viens cilvēks izglābts

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) vēsta, ka pirmdienas pēcpusdienā Krustpils novadā dzēsts traģisks ugunsgrēks, kurā bojā gājis cilvēks.

Vakar plkst.15.36 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Krustpils novadā, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka vienstāva dzīvojamā mājā deg divas istabas 30 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās iedzīvotāji bija palīdzējuši no ēkas izkļūt cilvēkam, kurš bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. VUGD pateicas iedzīvotājiem par pašaizliedzīgo rīcību. Ugunsdzēsēji glābēji, pārmeklējot degošo ēku, iznesa vēl vienu cilvēku, kuram mediķi konstatēja nāvi. Plkst.20.36 ugunsgrēks tika likvidēts.

Plkst.12.51 tika likvidēts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks Baldones novada Baldones pagastā, kur dega angārs 300 kvadrātmetru platībā. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.07.30.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi konteinerā, sadzīves mantas, dārza mājas starpsiena, dzīvojamās mājas starpsiena, divos gadījumos piededzis ēdiens, vēl divos – sodrēji dzīvojamo māju dūmvados, trīs gadījumos vieglās automašīnas, kravas automašīna, dzīvojamā māja, šķūnis, atkritumi neapsaimniekotā ēkā, riepas, granulu apkures katls ražošanas ēkā.

Aizvadītajā diennakts, laika posmā no šī gada 18. janvāra plkst. 06.30 līdz 19. janvāra plkst. 06.30, VUGD saņēma 50 izsaukumus – 23 uz ugunsgrēku dzēšanu, 19 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas