Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Viļakā satiksmes negadījumā gājis bojā vīrietis

Sestdien Viļakā 46 gadus vecs vīrietis, vadot automašīnu VW Passat, pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ nobrauca no ceļa braucamās daļas un notikuma vietā gāja bojā, portālu Diena.lv informēja Valsts polcijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Kristīne Mieze.

Savukārt sestdien plkst. 9.10 Krāslavas novada Ūdrīšu pagasta Augstkalnē pagaidām nenoskaidrots vadītājs, vadot automašīnu VW Passat un neizvēloties pareizu braukšanas ātrumu, netika galā ar automašīnas vadību, kā rezultātā automašīna nobrauca no ceļa un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta divi 25 gadus veci vīrieši un 22 gadus veci vīrieši, kuri ar dažādām traumām nogādāti ārstniecības iestādē.

Smaga avārija sestdien notikusi arī Daugavpils novada Ambeļu pagastā ap plkst.12.00, kad 47 gadus vecs vīrietis, vadot automašīnu VW Passat Variant un veicot apdzīšanas manevru, iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadurās ar automašīnu Audi 80, kuru vadīja 53 gadus vecs vīrietis.

Sadursmes rezultātā ārstniecības iestādē ar dažādiem sasitumiem nogādāts automašīnas VW Passat vadītājs un automašīnas Audi 80 pasažiere - 52 gadus veca sieviete.

Augstāk minētajos ceļu satiksmes negadījumos notiek apstākļu noskaidrošana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas