Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Vīrietis apkrāpj cilvēkus, solot uzstādīt PVC logus

Rīgas kriminālpolicijas darbinieki 16.jūlijā aizturēja kādu vīrieti aizdomās par naudas izkrāpšanu, slēdzot līgumus ar iedzīvotājiem par PVC logu uzstādīšanu un pieprasot priekšapmaksu, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis. Policija lūdz atsaukties citus cietušos.

Rīgas policija aprīlī un maijā saņēma informāciju par četriem gadījumiem, kad cilvēkiem izkrāpta nauda, kuru viņi maksājuši kā priekšapmaksu par PVC logu uzstādīšanu. Veicot virkni izmeklēšanas darbību, policijas darbinieki nāca uz pēdām kādam 1986.gadā dzimušam vīrietim un pirmdien, 16.jūlijā aizturēja viņu aizdomās par krāpšanu.

Iespējamais krāpnieks noslēdza līgumus ar vairākiem cilvēkiem, it kā kādas firmas vārdā, lai gan šis uzņēmums nebija viņu pilnvarojis to darīt, par PVC logu uzstādīšanu un pieprasīja priekšapmaksu. Kopā varētu būt izkrāpti aptuveni 2500 lati, ko aizdomās turētais izlietoja savām vajadzībām.

Aizturētais vīrietis jau agrāk sodīts par krāpšanām un naudas piesavināšanos. Vakar tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu aizdomās turētajam vīrietim. Likumsargi turpina izmeklēšanu un aicina atsaukties ikvienu, kurš varētu būt cietis no līdzīgām nelikumīgām darbībām, zvanot uz tālruņa numuriem: 67086611, 67086794 vai 110. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas