Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vīrietis pēc naudas nozagšanas dodas pie friziera un uz apģērbu veikalu

Pirmdien, Dzelzavas ielā, kādā kafejnīcā pa darbinieku ieeju iegāja kāds vīrietis un paņēma kafejnīcā esošo rokas somiņu, kurā bija vairāk kā 500 lati. Lai gan iespējamais zaglis mēģināja maskēties, policisti viņu aizturēja tās pašas dienas vakarā, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Vīrietis uzreiz pēc zādzības pameta notikuma vietu, taču zādzību fiksēja novērošanas kameras. Cietusī darbiniece vērsās policijā un Rīgas Teikas iecirkņa darbinieki, noskatoties video ierakstu, atpazina iespējamo 1982. gadā dzimušo zagli, jo viņš jau vairākkārt bija nonācis policijas redzeslokā par dažādiem likuma pārkāpumiem. Tajā pašā dienā policisti aizdomās turēto aizturēja viņa dzīves vietā.

Likuma sargiem ir pamatotas aizdomas, ka pēc zādzības izdarīšanas vīrietis, par iegūto naudu, apmeklēja frizieri un iegādājās jaunas drēbes, lai vizuāli nebūtu līdzīgs video ierakstā redzamajai personai, taču viņa dzīvoklī policisti atrada iespējamās zādzībā izmantotās drēbes. Šobrīd sākts kriminālprocess par zādzību un trešdien policija lūgs tiesu apcietināt aizdomās turamo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas