Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Agešins aicina izmeklēt vairāku Liepājas šūšanas uzņēmumu dedzināšanu

Apvienības Saskaņas centrs (SC) Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Valērijs Agešins nosūtījis vēstuli iekšlietu ministram Rihardam Kozlovskim (ZRP), aicinot veltīt īpašu uzmanību vairāku Liepājas šūšanas uzņēmumu dedzināšanas gadījumu izmeklēšanai.

Vēstulē V.Agešins norāda, ka laikā no 26. līdz 30.martam Liepājā deguši  vairāku šūšanas uzņēmumu cehi  – uzņēmumiem SIA Novella, SIA Lokis,  SIA STFI L. Rezultātā šajos uzņēmumos apturēts ražošanas process. "Nez vai ugunsgrēkus vienlaikus vairākās ražotnēs var uzskatīt par apstākļu sakritību! Tas viss rada aizdomas par ļaunprātīgu akciju, kas vērsta uz biznesa iznīcināšanu. Piebildīšu arī, ka Liepājā darbojas 60 šūšanas uzņēmumu, un tajos kopumā nodarbināti 3000 cilvēku. Šo uzņēmumu kopējais apgrozījums ir ap 50 miljoni latu gadā," norāda deputāts.

Pie Agešina jau esot vērsušies Liepājas šūšanas uzņēmumu darbinieki, kā arī Latvijas Veļas ražotāju asociācijas pārstāvji, kuri pastāstījuši par ugunsgrēku gadījumiem un lūguši aktīvi veicināt šo gadījumu. "Ceru, ka operatīva rīcība palīdzēs nomierināt satraukto sabiedrību, ļaus uzņēmējiem un uzņēmumu darbiniekiem sajust, ka valsts tiesībsargājošās institūcijas tiešām spēj viņus aizsargāt," norāda deputāts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas