Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Atrastās jelgavnieces iespējamais nāves iemesls - pašnāvība

Sešpadsmit gadus vecā Baiba Krūmiņa, kuras mirstīgās atliekas šo ceturtdien glābēji atrada Svētes upes gultnē, iespējams, izdarījusi pašnāvību, vēsta portāls zz.lv.

Meitene esot atstājusi pirmsnāves vēstuli. Iespējams, tā norādīja virzienu, kur meklēt pirms tam Jelgavā bezvēsts pazudušo B.Krūmiņu, ziņo portāls.

Zz.lv informē, ka Svētes upe tikusi pārmeklēta divas reizes, līdz pēdējā reizē 2,5 metru dziļumā izdevies atrast jaunietes mirstīgās atliekas. Policija bija meklēšanas darbiem piesaistījusi Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu.

"Viena no versijām, ka, iespējams, meitene izdarījusi pašnāvību. Sīkāk pagaidām detaļās nekomentējam sakarā ar uzsākto kriminālprocesu. Šis ir gadījums, kad tiešām ir notikusi traģēdija," tā atzina Valsts policijas Zemgales reģionālās pārvaldes pārstāve Ieva Sietniece, atklājot iespējamo Baibas nāves iemeslu.

Līķim nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze. Redzamas vardarbības pazīmes neesot konstatētas, tā intervijā norādīja Sietniece.

Portāls vēsta, ka B.Krūmiņa pirms gada mācījusies Jelgavas Valsts ģimnāzijā. Kāda mirušās meitenes paziņa pastāstīja, ka apkārtnē klīst runas par to, ka jauniete liktenīgajā dienā izdarīja pašnāvību, jo sastrīdējusies ar puisi. Taču viņas paziņa neko konkrētāk pateikt nevarēja, jo nebija B.Krūmiņa kādu laiku satikusi.

Portāls vēsta, ka jauniete bijusi labs cilvēks, labsirdīga un draudzīga. Meiteni labiem vārdiem raksturoja arī skolā un citi vietējie iedzīvotāji. Vienlaikus klīst baumas, ka meitenes bojāejā varētu būt vainojami apstākļi ģimenē. Tikmēr oficiāli šī ģimene tiek raksturota kā labvēlīga, ziņoja LNT raidījums Degpunktā.

Savukārt raidījuma rīcībā esošā neoficiālā informācija liecinot, ka pēdējā mēneša laikā B.Krūmiņa bijusi ļoti noslēgta, neesot kontaktējusies ar saviem labākajiem draugiem un pat mutiski minējusi par saviem plāniem izrēķināties ar dzīvi, taču šajos izteikumos neviens neesot ieklausījies.

Jau vēstīts, ka 1995.gada oktobrī dzimusī B.Krūmiņa šā gada 19.novembrī bija izgājusi no savas dzīvesvietas Jelgavā, Tērvetes ielā un mājās neatgriezās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas