Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Biezākā sniega sega saglabājas Alūksnē - 28 centimetri

Svētdienas rītā biezākā sniega sega Latvijā saglabājas Alūksnē, kur zemi sedz vidēji 28 centimetrus (cm) dziļš sniegs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.
Rūjienu, Valku un Zosēnus klāj 17 cm sniega, bet Aizkraukles, Cēsu, Daugavpils un Saulkrastu apkaimē saglabājas 11-13 cm bieza sniega kārta. Rīgā un Dobelē ir 8-9 cm, Stendē - 6 cm, Kurzemes piekrastē - 1-3 cm sniega.

Gaisa temperatūra plkst.8 bija no -1 grāda Liepājā, Pāvilostā un Kolkā līdz -8 grādiem Alūksnē un Gulbenē, tostarp Rīgā -3..-4 grādi.

Kā ziņots iepriekš, daudz sniega ir arī Dagdas un Siguldas apkaimē, kur piektdien sniega segas biezums bija 24-26 cm, savukārt Lubānu, Pļaviņas un Rēzekni klāja 16-18 cm dziļš sniegs.

Tuvākajās diennaktīs sniega krājumi Latvijā papildināsies, jo palaikam snigs, valsts austrumos arī nedaudz putinās, prognozē sinoptiķi. Gaisa temperatūra

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas