Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Jaunpiebalgā uz ceļa sastādītu koku dēļ ugunsdzēsēji iebrauc grāvī

Atgriežoties no izsaukuma Jaunpiebalgā ugunsdzēsēju automašīna iebraukusi grāvī, jo uz ceļa bija sastādīti koki, aģentūra LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pagājušā naktī ugunsdzēsēji steidzās uz izsaukumu Smiltenē, kur kokapstrādes uzņēmumā bija izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks - vairākās vietās 450 kvadrātmetru platībā dega skaidas. Lai nodzēstu šo ugunsgrēku, tā dzēšanas darbos iesaistījās ugunsdzēsēji glābēji no Valmieras, Valkas, Smiltenes, Strenčiem un Jaunpiebalgas.

Pēc piecu stundu darba notikuma vietā, Jaunpiebalgas ugunsdzēsēji devās uz savu posteni. Apmēram trīs kilometrus pirms Jaunpiebalgas kāds bija izdomājis "aizlāpīt" uz ceļa esošās bedres tajās sastādot nelielus kokus. Šādi stādījumi, jau tā grūti izbraucamo ceļa posmu, padarīja vēl grūtāk izbraucamu. Cenšoties izvairīties no iekļūšanas "aizlāpītajās" bedrēs, ugunsdzēsēju automašīna noslīdēja no ceļa grāvī.

VUGD vērš iedzīvotāju uzmanību, ka steidzoties uz ugunsgrēku dzēšanu vai glābšanas darbu veikšanu, ugunsdzēsējiem ir ļoti svarīgi pēc iespējas ātrāk nokļūt līdz notikuma vietai. VUGD aicina iedzīvotājus padomāt par to, vai šāda uz ceļiem esošo bedru "aizlāpīšana" neapdraudēs autovadītājus un arī netraucēs glābējiem bez aizķeršanās palīdzēt nelaimē nokļuvušajiem.

 

Top komentāri

aizbraucējs
a
jautājums tikai, kur paliek ceļa ekspluatācijas nodoklis, kuru ik gadu maksā katrs motorizētā spēkrata īpašnieks, kurš iet skati. Ceļš atrodas kritiskā stāvoklī, pareizi ir, ka stādīja kociņus, jo citādi uzmanību šim marasmam nepievērsīsi.
domātājs
d
Nu jā ! Labs šoferis VUGD :D
Xarex
X
Nu gan šoferis viņiem
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas