Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Jelgavā par karoga neizkāršanu – septiņi protokoli

Ceturtdien, Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienā Jelgavas Pašvaldības policijas Iecirkņu grupas inspektori apsekoja Jelgavas pilsētas teritorijā esošos namus, lai pārbaudītu, vai pie ēkām ir izkārti karogi, ziņo zz.lv.

Septiņos gadījumos, kur nebija iespējams sastapt namu īpašniekus, veikta vietas apskate un sākta administratīvā lietvedība, savukārt vēl septiņos gadījumos, kur māju īpašnieki bija sastopami savās dzīves vietās, ar viņiem veiktas preventīvas pārrunas - izteikti mutiski aizrādījumi, informēja policijas speciāliste Sandra Reksce. Minētajos gadījumos konstatēts, ka Latvijas valsts karogs sēru noformējumā pacelts nav vispār, savukārt viena pārkāpēja Latvijas valsts karogu sēru noformējumā nebija pacēlusi atkārtoti gada laikā.

Policija saņēmusi informāciju arī par kādu Māras ielas namu, kur karogs nebija pareizi noformēts. Namu apsaimniekošanas uzņēmuma valdes priekšsēdētājs rakstiski paskaidroja, ka no rīta valsts karogs tika pacelts sēru noformējumā, bet, kāpēc tas palika bez sēru lentes vakarpusē, viņš nezinot. Vīrietim izteikts mutisks aizrādījums, melnā lenta pielikta no jauna.

Portāls zz.lv jau rakstīja, ka pie Aspazijas 29.nama vakar bija izkārts karogs ar neatbilstošu lenti, par ko saņemts policijas aizrādījums. Māja apsekota arī atkārtoti, konstatējot, ka neatbilstošā izskata sēru lente nomainīta pret atbilstošu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas