Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

LIAA atklāj biznesa inkubatoru Jēkabpilī

Šodien Jēkabpilī, Rīgas ielā 111 atklāts Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) biznesa inkubators, kurā uzņēmumi var saņemt nepieciešamo atbalstu un pakalpojumus uzņēmējdarbības attīstībai, aģentūra LETA uzzināja LIAA.

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs biznesa inkubatora atklāšanā pauda prieku par to, ka inovatīvu biznesa ideju autoriem Jēkabpilī ir pieejams profesionāls atbalsts savu ideju attīstībai un īstenošanai. Salcevičs aicināja interesentus aktīvi izmantot Jēkabpils biznesa inkubatorā pieejamās iespējas - apmācības, mentoringa programmas, seminārus un konsultācijas un pauda cerību, ka valsts atbalsta pieejamība, apvienojumā ar pašvaldībās pieejamo atbalstu, reģiona uzņēmējdarbības videi dos jaunu enerģiju.

Pasākuma laikā esošajiem un topošajiem uzņēmējiem, kā arī citiem interesentiem bija iespēja uzzināt biznesa inkubatora darbības pamatprincipus, apskatīt tā telpas, iepazīties ar biznesa inkubatora sadarbības partneriem, kā arī iegūt informāciju par LIAA biznesa inkubatora attīstības plāniem Jēkabpilī un tā darbības teritorijā - Jēkabpils, Kokneses, Skrīveru, Aizkraukles, Pļaviņu, Krustpils, Salas, Jaunjelgavas, Neretas, Viesītes un Aknīstes novados.

Jau ziņots, ka LIAA izveidojusi 14 biznesa inkubatorus reģionos Jūrmalā, Liepājā, Ventspilī, Jelgavā, Jēkabpilī, Valmierā, Rēzeknē un Daugavpilī, kā arī reģionālas nozīmes centros - Kuldīgā, Talsos, Bauskā, Siguldā, Ogrē un Madonā, un vienu radošo biznesa ideju inkubatoru Rīgā.

Inkubatorā uzņēmumi var saņemt nepieciešamo atbalstu un pakalpojumus uzņēmējdarbības attīstībai. Visiem pakalpojumiem tiks piemērots 50% līdzfinansējums, proti, uzņēmumam no pakalpojuma kopējās vērtības vajadzēs segt tikai 50%, un inkubators attiecīgi segs otru pakalpojuma vērtības daļu. Inkubatoros uzņēmēji var testēt arī savas biznesa idejas un saņemt bezmaksas konsultācijas.

Top komentāri

Rēzeknes bijušās internātskolas aud
R
Bija cāļu inkubatori, tagad biznesa...uz kurieni dodamies?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas