Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Liepāja iestājusies Eiropas pilsētu galamērķu aliansē

Lai veicinātu Liepājas kā atpūtas, dzīvesvietas un investīciju mērķa atpazīstamību Eiropā, Liepājas pašvaldība iestājusies biedrībā "Pilsētu galamērķu alianse" (City Destinations Alliance), informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja.

Pašvaldība uzskata, ka, kļūstot par biedrības "Pilsētu galamērķu alianse" biedru, tiks veicināta Liepājas atpazīstamība Eiropā, potenciāli palielinot tūristu skaitu pilsētā un tūrisma nozares uzņēmēju iespējamo apgrozījumu, paralēli veicinot arī investoru un uzņēmēju interesi par Liepāju kā potenciālo vietu savas uzņēmējdarbības attīstībai.

Organizācija nodrošina zināšanu, pieredzes kā arī dažādu pētījumu apmaiņas tīklu starp valstīm, pilsētām un reģioniem, kur vienkopus pulcējas pilsētu vadības, mārketinga un tūrisma nozares profesionāļi no visas Eiropas.

"Pilsētu galamērķu aliansē" ir lielākās Eiropas pilsētas, piemēram, Londona, Amsterdama, Barselona, Berlīne, Budapešta, Drēzdene, Dublina, Hamburga, Helsinki, Luksemburga, Milāna, Oslo, Parīze, Prāga, Roma, Varšava, Cīrihe, un citas.

Liepājas pilsētas pārstāvjiem būs iespēja piedalīties biedrības organizētajās konferencēs, tematiskajās darba grupās, izstādēs, kā arī kontaktbiržās un pieredzes apmaiņas pasākumos.

Liepājas pašvaldības iestāšanās biedrībā paredzēta līdz šā gada 31.decembrim.

Kā norāda Lazdāne, šogad biedra maksa ir 4860 eiro, kura tiks apmaksāta no projekta "Latvijas starptautiskās konkurētspējas veicināšana tūrismā". 80% jeb 3888 eiro no šīs summas tiek segti no Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzekļiem, bet pašvaldības līdzfinansējums ir 972 eiro.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas