Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Nedēļas nogalē gaisa temperatūra pazemināsies līdz mīnus 26 grādiem

Šonedēļ Latvijā valdīs ziema ar sniegu un salu, brīvdienās gaidāms pat stiprs sals, vietām gaisa temperatūra pazemināsies līdz mīnus 26 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.Otrdien Latvijai no dienvidrietumiem pietuvosies mākoņu un nokrišņu zona, tādēļ pa laikam snigs. Turpmāk, līdz nedēļas nogalei, virs Latvijas atradīsies augsta spiediena apgabals, tādēļ mākoņi nedaudz izklīdīs, ievērojami nokrišņi nav gaidāmi.

Valdošie būs mēreni austrumu, ziemeļaustrumu vēji, un pastiprināsies sals: nakts stundās gaisa temperatūra pazemināsies līdz -13...-18 grādiem, dienas laikā tā gaidāma lielākoties -7..-13 grādu robežās, Kurzemē būs par dažiem grādiem siltāks.

Visstiprākais sals gaidāms brīvdienās: naktī, debesīm skaidrojoties, gaisa temperatūra pazemināsies līdz -18...-23 grādiem, bet naktī uz sestdienu gaisa temperatūra var saniegt -24...-26 grādu temperatūru. Arī dienas laikā sestdien temperatūra gaidāma no -8...-10 grādiem Kurzemes piekrastē līdz -16...-19 grādiem austrumu rajonos.

Laika apstākļi sāks mainīties svētdien dienas laikā, kad vējš iegriezīsies no ziemeļiem, un Latvijā sāks ieplūst nedaudz siltāks gaiss, līdzi nesot arī sniegu. Jūras piekrastē gaidāms pat neliels atkusnis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas