Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ozolnieku mājas lapas izstrāde izmaksās 7 500 latu

Jaunās www.ozolnieki.lv mājaslapas izstrāde Ozolnieku novada pašvaldības izmaksās 6 200 latu, neskaitot pievienotās vērtības nodokli. Darbu veiks Datorikas institūts Divi no Rīgas, ziņo zz.lv.

Iepirkumu uzraudzības biroja paziņojums liecina, ka konkursā par Ozolnieku novada pašvaldības mājaslapas izstrādi pieteicās četri pretendenti. Līgums par kopējo summu vairāk nekā 7 500 latu apmērā noslēgts ar Rīgas uzņēmumu.

Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Kairiša iepriekš zz.lv informēja, ka, izstrādājot projektu "Ozolnieku novada attīstības programmas izstrāde kvalitatīva novada attīstības plānošanas procesa nodrošināšanai", veikta iedzīvotāju aptauja, kurā viens no jautājumiem bija Ozolnieku novada pašvaldības mājas lapa. "Ņemot vērā aptaujāto Ozolnieku novada iedzīvotāju priekšlikumus un 2003.gadā izstrādātās mājas lapas vērtējumu, kā arī analizējot mājas lapas sniegto funkciju efektivitāti, tika pieņemts lēmums – izstrādāt jaunu, ērtu un viegli saprotamu Ozolnieku novada pašvaldības mājas lapu," E.Kairiša skaidroja.

Tiks izstrādāta pārskatāma un strukturēta aktualitāšu sadaļa, tiek domāts par informācijas atgriezeniskās saites nodrošināšanu starp novada iedzīvotājiem un pašvaldību, izveidojot īpašu iesniegumu, priekšlikumu un sūdzību sadaļu. Tāpat paredzēta rakstu komentēšanas iespēja. Tiks veidots ziņu arhīvs, lai mājas lapas lietotājiem būtu iespēja apskatīt lapā publicētos ziņojumus un aktualitātes gada griezumā. Arī lapas dizains būs mūsdienīgs.

"Lai nodrošinātu savlaicīgu aktuālās informācijas ievietošanu mājas lapā, ir paredzēta iespēja piešķirt atsevišķi piekļuves kodus atbildīgajiem pašvaldības iestāžu pārstāvjiem, kuri varēs piekļūt konkrētām mājas lapas sadaļām un ievietot tajās informāciju. Piemēram, izglītības iestādes varēs patstāvīgi pievienot informāciju sadaļā par konkrētu skolu vai bērnu dārzu. Pieeja visām mājas lapas sadaļām būs tikai oficiālajam mājas lapas administratoram," darbības principu skaidroja pašvaldības pārstāve.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas