Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ozolnieku novada pašvaldība strādā bez vadītājiem

Kopš septembra Ozolnieku domē slimības atvaļinājumā devušies domes priekšsēdētājs un izpilddirektors. Lai gan iecelti aizvietotāji un pašvaldībā apgalvo, ka darbs tāpēc nav traucēts, vairāku lēmumu pieņemšana kavējas, ziņo portāls zz.lv.

Portāls ziņo, ka kopš 9. septembra slimības atvaļinājumā atrodas Ozolnieku domes priekšsēdētājs Māris Ainārs, bet kopš septembra vidus arī izpilddirektors Pēteris Veļeckis.

Pirms pāris nedēļām zz.lv Ozolnieku novada domē lūdza sniegt informāciju par pašvaldības veiktajām izmaiņām sabiedriskajai apspriešanai nodotā teritoriālās attīstības plāna projektā, taču, kā vēsta portāls, to iegūt joprojām nav izdevies.

zz.lv norādīja deputāte un pašvaldības sekretāre Anita Bībere, izpilddirektors P.Veļeckis nav pilnvarojis nevienu citu darbinieku komentēt plānojuma izstrādes gaitu, jo darīs to pats, kad atgriezīsies darbā.

Portāls skaidroja, ka Ozolnieku novads ir viens no retajiem, kurā nav darbinieka saziņai ar presi. 16. augustā novads izsludināja konkursu uz sabiedrisko attiecību speciālista amatu, uz kuru, pēc A.Bīberes informācijas, pieteikušies septiņi cilvēki, taču lēmums tikšot pieņemts tad, kad darbā atgriezīsies pašvaldības vadītāji. Tas pats attiecas uz konkursiem par sociālā darbinieka un jaunatnes lietu speciālista amatiem, kas arī izsludināti pirms nepilniem diviem mēnešiem. Kad abi vadītāji atgriezīsies darbā, netiek prognozēts.

Portāla uzrunātie deputāti Ģirts Neija un Gundars Liepa zz.lv pauda viedokli, ka pašvaldības darba ritms nav mainījies. Vietnieki strādājot, un viss notiekot kā parasti. Šodien paredzēta ikmēneša pašvaldības sēde, kuru vadīs M.Aināra vietnieks Jānis Vīgants. Izpilddirektora pienākumus pašlaik pilda viņa vietnieks Aivars Strods, bet, tā kā viņam no trešdienas sāksies plānots atvaļinājums, viņa vietā strādās Salgales pagasta pārvaldniece Eva Segliņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas