Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

papildināts ar policijas informāciju - Nevēloties palikt viena, piecgadīga meitene izlec pa logu un gūst traumas

Pagājušajā diennaktī vairāki cilvēki cietuši no aukstuma, sevi savainojuši un bijuši arī dažādi kritieni ar traumām,  portālu Diena.lv informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša. 

Kurzemē piecus gadus veca meitenīte, izlecot pa logu, guvusi muguras traumu un pieres kaula lūzumu. Vecāki stāsta, ka meitenīte vēlējusies iet līdzi vecākiem uz kūti, tādēļ izlekusi pa logu. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde portālu Diena.lv informēja, ka negadījums noticis svētdien pulksten septiņos vakarā Aizputes novada Kazdangas pagastā. Bez uzraudzības atstātā 2008.gadā dzimusī meitenīte izkritusi pa otrā stāva logu. Cietušais bērns atrodas slimnīcas reanimācijas nodaļā. Visus notikušā apstākļus policija vēl noskaidro.

Savukārt Pierīgā 74 gadu veca sieviete atrasta guļam ceļa malā alkohola reibumā. Viņu ievērojuši garāmgājēji un izsaukuši ātro palīdzību. Tāpat kāds 68 gadus vecs vīrietis ticis atrasts guļam ārā jau ilgāku laiku un nogādāts slimnīcā. Bet 73 gadus veca sieviete Vidzemē izkritusi no gultas un, nespējot vairs piecelties, uz grīdas nogulējusi aptuveni diennakti. Tuvinieki sievieti atraduši, un viņa nogādāta slimnīcā ar ķermeņa atdzišanu.

Vidzemē 59 gadus veca sieviete nokritusi no kāpnēm. Sievieti bez samaņas atrada kaimiņi, kuri apgalvo, ka sieviete nokritusi no otrā stāva kāpnēm. Sieviete nogādāta slimnīcā ar smagu galvas traumu.

Kurzemē ar zāģi sevi savainojis 21 gadu vecs vīrietis. Strādājot ar ripzāģi, vīrietis iezāģējis sev rokā, kā rezultātā guvis arī kaula bojājumu. Nogādāts slimnīcā Rīgā.

Latgalē 53 gadus vecs vīrietis, esot mājās alkohola reibumā, iešļakstījis sev acīs etiķi un guvis acu ķīmisko apdegumu. Vīrietis nemāk paskaidrot, kā tas noticis. Savukārt 28 gadus vecs vīrietis cietis, applaucējoties ar verdošu ūdeni. Vīrietis karsto ūdeni lējis ārā no katla, un ir applaucējis vēderu un krūšu daļu. Viņš nogādāts slimnīcā.  

Kopumā pagājušajā diennaktī mediķiem bijuši 1132 izsaukumi, no tiem 151 saistīts ar traumām.

Papildināta 2.rindkopa ar informāciju no Valsts policijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas