Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Pasažieru pārvadātājs: Alūksnes autoostas pakalpojumu izmaksas ir neadekvāti augstas

Starppilsētu pasažieru pārvadātājs SIA Norma A vērsies Alūksnes novada domē ar saviem priekšlikumiem turpmākai šā uzņēmuma darbībai Alūksnē, neizmantojot vairs Alūksnes autoostas pakalpojumus, jo to izmaksas esot neadekvāti augstas, ziņo portāls aluksniesiem.lv.

Portāls vēsta, ka Norma A lūdz pašvaldību ierādīt uzņēmumam citu vietu pakalpojuma sniegšanai iedzīvotājiem sabiedriskā transporta jomā, nodrošinot autobusu reisu kustību un pasažieru uzņemšanu. Patlaban Alūksnes autoostā nedēļas laikā pienāk un atiet 42 Normas A reisi.

Aluksniesiem.lv informē, ka Norma A savā vēstulē norāda, ka autoostas izmaksas Alūksnē esot neadekvāti augstas, ņemot vērā nelielo pakalpojumu apjomu, un ka Alūksnes autoostai neesot būtiskas lomas sabiedriskā transporta plūsmas organizēšanā.

Minētais iesniegums tika skatīts šonedēļ Alūksnes novada domes teritoriālās komitejas sēdē. Komitejas vadītājs Jānis Nīkrencis norādīja - Norma A izteikusi vairākus alternatīvus variantus, viens no tiem ir arī par Normas A radīto izmaksu segšanu no pašvaldības budžeta, ja novads uzskatot, ka  Alūksnes autoostas pakalpojumi ir būtiski novada iedzīvotājiem un viesiem.

"Šis ir strīds starp diviem privātuzņēmumiem: SIA Alūksnes autoosta un SIA Norma A, un pašvaldībai tajā nebūtu jāiesaistās. Turklāt, analizējot Normas A maksas apmēru par iebraukšanu Alūksnes autoostā, redzam, ka šogad tā ir pat mazāka nekā pērn,"  teica J.Nīkrencis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pūpols ieņems Melbārdes vietu EP

No Nacionālās apvienības (NA) saraksta Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās startējošais Ansis Pūpols stāsies Daces Melbārdes (JV) vietā Eiropas Parlamentā (EP), viņai noliekot mandātu priekšlaicīgi.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas