Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Reģionu bibliotēkās notiks Burova multfilmu pēcpusdienas

Ar mērķi padarīt pieejamu atjaunoto Latvijas animācijas filmu mantojumu iespējami lielākai daļai Latvijas sabiedrības, Nacionālais kino centrs (NKC) kopā ar valsts aģentūru Kultūras informācijas sistēmas (KIS) un Latvijas Kinoproducentu asociāciju novembrī un decembra sākumā sadarbībā ar piecām Latvijas publiskajām bibliotēkām rīkos atjaunoto Arnolda Burova animācijas filmu pēcpusdienas. 

Pasākums paredzēts visplašākajam apmeklētāju lokam, sākot no pirmskolas un sākumskolas vecuma bērniem, kuriem tā būs pirmreizēja iespēja iepazīties ar A.Burova filmu varoņiem un viņu piedzīvojumiem, līdz pat pieaugušajiem, kuriem vecmeistara filmas radīs patīkamas bērnības atmiņas.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja noskatīties filmas Kikerigū, Tīģeris Ņau Ņau, Bums un Piramidons, Vanadziņš, Puķu Ansis un Sisidra, piedalīties zīmējumu konkursos, kā arī fotografēties kopā ar A.Burova filmu varoņiem.

Filmu pēcpusdienas notiks 2.novembrī Bauskas Tautas namā, 16.novembrī Daugavpils kinoteātrī Renesanse, 23.novembrī Kuldīgas Galvenajā bibliotēkā, 25.novembrī Limbažu Kultūras namā un 9.decembrī Salaspils bibliotēkā.

Ieeja šajos pasākumos būs bez maksas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas