Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Sniegs un apledojums pārsteidzis autovadītājus nesagatavotus

Nakts laikā sasnigušā sniega dēļ braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem otrdienas rītā atsevišķos posmos bija apgrūtināti. Ceļu apledojuma dēļ vietām ceļmalās bija redzami avarējuši auto.

Portāla Rekurzeme.lv lasītājs Juris Kantāns iesūtījis vairākus foto, kas otrdienas rītā fiksēti uz Liepājas - Aizputes ceļa. Ar ceļa slideno segumu galā nebija ticis kādas vieglās automašīnas vadītājs, kā arī kāds autobusa vadītājs.

Laika apstākļi pārbauda braucējus – tādēļ likumsargi aicina būt ļoti uzmanīgiem. Brauktuves ir sniegotas un vietām otrdienas rītā uz ceļiem bija izveidojies apledojums. Latvijas Autoceļu uzturētājs aicina autovadītājus būt uzmanīgiem, izvēlēties laika apstākļiem atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu un atcerēties, ka pāriet uz vasaras braukšanas stilu vēl ir pāragri.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas