Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Sola Saldus pašvaldībai kompensēt lietus radītos zaudējumus

Nāksies kompensēt zaudējumus, kas Saldus pašvaldībai radušies spēcīgā lietus dēļ, šorīt intervijā Latvijas Televīzijas rīta raidījumam sacīja tieslietu ministrs, iekšlietu ministra un premjera pienākumu izpildītājs Aigars Štokenbergs (V).

Kā jau ziņots, piektdien Liepājas šosejas 98.kilometrā, starp Brocēniem un Saldu, spēcīgo lietavu radīto izskalojumu dēļ tika slēgta satiksme un transports tika novirzīts caur Saldus pilsētu.

Šorīt Ministru kabineta komiteja uzklausīs pēdējās ziņas no "Latvijas Valsts ceļiem".

Štokenbergs informēja, ka vakar vakarā tika plānots atjaunot uz šosejas vieglo automašīnu kustību un ir cerība atjaunot kravas auto kustību pa minēto ceļa posmu, jo, transportam braucot caur Saldu, tiek bojātas pilsētas ielas. Ministrs solīja, ka no šodienas tiks nokārtots iepirkums, kas saistīts ar ārkārtas situāciju, un tiks gaidīts pašvaldības atbildīgo institūciju pieprasījums ārkārtas situācijas radīto zaudējumu segšanai.

Protams, nāksies kompensēt zaudējumus, kas radušies Saldus pašvaldībai, informēja ministrs, atzīmējot, ka ceļa labošanas darbi nedaudz aizkavējās, jo ūdens līmenis ir ārkārtīgi augsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas