Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Steigā liktais Daugavpils cietokšņa bruģis jāpārliek

Ceļu būves firma, lai iekļautos Eiropas Savienības finansētā projekta izpildes grafikā, ietves un ielas Daugavpils cietokšņa teritorijā bruģējusi ziemā. Tas negatīvi ietekmējis atjaunošanas darbu kvalitāti, tādēļ aptuveni pusi ietvju jeb 1000 kvadrātmetru nepieciešama bruģa pārlikšana, ziņo portāls lsm.lv.

Nesen liktais bruģis daudzviet jau ir izkustējies, veidojot bedres un iesēdumus. To jau paspējuši ievērot gan tūristi, gan vietējie iedzīvotāji. "Es domāju, ka netika šī bruģa likšanas tehnoloģija ievērota, temperatūras režīms un viss tā. Bruģis slikti stāv. Es esmu profesionāls celtnieks, kaut ko saprotu šajās lietās. Protams, ka viss ir jāpārliek no jauna. Te jau kājas var nolauzt, bet, ja iebrauc tādā ieliekumā ar velosipēdu, vispār var nosisties," sacīja kāds vietējais vārdā Leonīds.

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes Komunālās saimniecības pārvalde vadītājs Aivars Pudāns norādīja, ka šādu rezultātu jau gaidīja. Viņš skaidroja, ka cietokšņa bruģis tika klāts vēlā rudenī, lai paspētu ielikties Eiropas projekta noteiktajos termiņos, tādēļ pašvaldība zināja, ka bruģis būs jāpārliek, nevis jānomaina. Jūnijā veikta pārbaude, sastādīti akti par posmiem, kur bruģis jāpārliek. Bruģa pārlikšanu finansēs uzņēmums Binders.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas