Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Turpinot cīņu ar nelegālām izgāztuvēm, Jelgavā meklē atkritumu izvedēju

Zemgales Eko meklē uzņēmumu, kas šogad likvidēs nesankcionētas izgāztuves Jelgavā. Pašlaik šos darbus par vairāk nekā 20 000 latu veic vietējais uzņēmums Agne, ziņo laikraksta Zemgales Ziņas portāls zz.lv.

Atkritumu apsaimniekotājuzņēmums Zemgales Eko iepirkumā skaidro, ka pilsētas administratīvajā teritorijā iedzīvotāji regulāri izveido nesankcionētās sadzīves atkritumu izgāztuves. Lai novērstu vides piesārņojumu, tās iespējami īsā laikā jālikvidē – jāsavāc atkritumi, jāiekrauj kravas automašīnā un jātransportē uz sadzīves atkritumu poligonu Brakšķi.

Izgāztuves var veidoties dažādos pilsētas rajonos, kā arī vietās, kur grūti piekļūt ar transportu, tādēļ lielākā daļa izgāztuvju jālikvidē, izmantojot roku darbu.

Ārkārtas situācijās, piemēram, ja izgāztuve radīta vietā, kur traucē satiksmei vai apdraud iedzīvotāju drošību, atkritumu savākšana jāsāk stundas laikā.

Līgums ar konkursa uzvarētāju tiks noslēgts uz gadu. Pašlaik šos darbus par 19 800 latu bez pievienotās vērtības nodokļa gadā veic Jelgavas uzņēmums Agne.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas