Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Ventspils un Ogres apkaimi pārklājis attiecīgi 20 un 25 centimetrus dziļš sniegs

Naktī uz trešdienu visvairāk snidzis Ziemeļkurzemē, tostarp Ventspilī, kur sniega segas biezums audzis no trim līdz 15 centimetriem, Ventspils novada Vičakos - no trim līdz 20 centimetriem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati. Tomēr biezākā sniega sega pēc spēcīgās snigšanas otrdien saglabājas Rīgas austrumos un apkārtējos novados, tostarp pie Lielpeču novērojumu stacijas, kas atrodas pie Ogresgala, trešdienas rītā bijusi 25 centimetrus bieza sniega kārta.

Saldū sniega dziļums aizvadītajā naktī audzis no viena līdz 16 centimetriem. Mērsragā, Stendē, Kuldīgā, Pāvilostā, Liepājā un Rucavā trešdienas rītā bija 7-9 centimetri sniega.

Rīgas centrā sniega dziļums no rīta sasniedza 14 centimetrus, savukārt Daugavpilī, Skrīveros un Kalnciemā zemi tobrīd klāja 8-9 centimetri sniega.

Daļā Vidzemes un Latgales pagaidām nav vairāk par 1-3 centimetriem sniega.

Jāņem vērā, ka sniega segas biezuma mērījumi tiek veikti vienā punktā - novērojumu stacijā, - un ir iespējams, ka šajā vietā vējš ir nopūtis sniegu vai arī izveidojis biezāku sniega segu nekā vidēji apkārtnē.

Sniegputenis turpinās, austrumu vēja ātrums brāzmās valsts lielākajā daļā sasniedz 11-16 metru sekundē, Kolkā reģistrētas brāzmas līdz 23 metriem sekundē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas