Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

1.septembrī varētu ieviest sauso likumu; ražotāji kritiski par Saeimas lēmumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Nu man jau it kā nebūtu problēmas jau laikus sapirkt alkoholu vārdadienas svinībām,bet tomēr uzskatu ka tas ir cilvēktiesību pārkāpums,ko pieņēma saeima.Uzskatu,ja es to lietu sūdzētu tiesā,domāju ka 100 % uzvarētu,jo vai tad Ilmārs ir sliktāks vārds par Jāni?
borcinsh
b
...nu , un vini sadzersies 2.septembri.....
Sandris
S
Ne SIMTS GUDRĀS GALVAS,BET idioti,SAEIMAI NAV AR KO NODARBOTIES,tad nu imitē darbu.Valsti noveda līdz parādu bedrei,20 gadus,no visām tribīnem smurguļiem kala galvā"tiesības,tiesības,tiesības",visatļautība...tad labāk pieņemt likumu par BĒRNU UN VIŅU VĒCAKU PIENĀKUMIEM UN ATBILDĪBU.
Pēteris
P
Ķikustes tantiņai laikam iztēle nedarbojas... Vai viņa neaizdomājas, ka tie, kuri gribēs piedzerties, nopirks savu šņabi jau 31.augustā??? Neaizdomājas? Nu tad jautājums ir - ko Saeimā dara šāds tuvredzīgs cilvēks. Laikam jau tiešām strauji tuvojas vēlēšanas... Deputāti laikam drīz nāksar priekšlikumiem Jāņos aizliegt braukt ar mašīnu, Mārtiņdienās aizliegs iepirkt vistas un tā tālāk... Forša darbības imitācija!
!
!
"Baigi labi, visi sapirks kvantumos alkoholu iepriekšējā dienā, nopirks vairāk, lai tik neaptrūkstās. es kā alkohola pārdevējs ļoti atbalstu šo sauso likumu." Ja vien tu nebūtu tīnis, kas nesaprot, ko raksta, tevi vajadzētu izsekot, pieķert un sodīt. Bargi.
mamma
m
Tie dažādie izdomājumi par visādiem aizliegumiem vienkārši smīdina un neliecina neko labu par to autoriem. Latvijā vienmēr viss sanāk tā ačgārnāk kā citur: paši izdomā visādus likumus, kurus tāpat neviens nepilda!
čaks
č
Labi ir: skolai jāgatavojas laikus!
izdevīgi
i
Baigi labi, visi sapirks kvantumos alkoholu iepriekšējā dienā, nopirks vairāk, lai tik neaptrūkstās. es kā alkohola pārdevējs ļoti atbalstu šo sauso likumu.
orākuls
o
Varas pārstāvji atzīstas savā bezspēcībā un vienīgais risinājums viņu izpratnē ir aizliegums . Dr'īz aizliegumu un ierobežojumu būs ka biezs. Kā nesapratīgiem zvēriņiem būrī.
mazjuksis
m
Sapirksies 31.augustā.
!
!
Saruna par šīm lietām apliecina - PVN alkoholam vēl ir kur celt un celt.
pamparam
p
ak, dies! Nu tak nopirks dienu iepriekš! Vai točkā kaut kādu indi. Kas gribēs dzert, tas piedzersies tāpat! V ar aizliegt tirgot alkoholu visu gadu, vai tāpēc nedzers? Nebūsim naivi.
skazis
s
tāpat dabūs alkoholu. sliktākajā gadījumā augusta beigās krājumus uztaisīs. idioti tur augšā
!
!
Manā mājā tīnis iepriekšējā dienā pirkto nevarētu uzglabāt. Un jūsu?
cepumu paciņa
c
Neko nesaprotu. Vai tad likums, ka personas, kam nav 18, alkoholu nedrīkst iegādāties vispār nevienā dienā, ir atcelts? Vai tad nevajadzētu vispirms rūpēties par šī likuma konsekventu ievērošanu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas