Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

100.pantā pirms referenduma nebūs vienlīdz pārstāvētas abas puses

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uzspieddiens
U
Simtajā pantā nekad nav pārstavētas vairākas puses. Tas vienmēr intervē vienu pusi. Turklāt, pats pēc savas izvēles. Varbūt sāksim uzspiest žurnālistiem, kā viņiem pareizāk darīt?
Ļaužu
Ļ
kaitināšana tā ir, tā nav godīga diskusija, to jau var saprast, kādi aicinātie.
vēlētājs
v
A tad, kad iepriekšējā referenduma naktī LTV studijā bija pārstāvētas tikai divas histēriskas sorosītu kundzītes, tad bija normāli? Kaut kā tad neredzēju Dienas korespondentu uztraukumu... Nevajag pielietot dubultus standartus!!!
Roberts
R
LTV 1 raidium klust ar vien nebaudamak,arvien skaidrak redzama oranzas valdosa bandas slavinasana un tautas posta ideologijas ietekme,klust pilnigi pretigi skatities sos "sabruvetos" raidijumus, it ipasi,so raidijumu vaditaju pielisanu valdosajai bandai.
fakts
f
Elksne jau arī agrāk ilgstoši strādāja kopā ar Ēķi LNT. Tā, ka labi izdresēta, kā jārunā ar intervējamām personām, lai iegūtu vēlamo rezultātu!
skleroze vai kas cits
s
Ja visai LTV vadībai ir tādas smadzenes kā Plūmes kundzei, tad skaidrs, ka tās ir pārkaļķojušās Viņa nezinot, par ko runās Verze! Visa Latvija toties jau sen to zin un ir jau iepriekš redzējusi un Plūmes vadītās LTV ēterā, ka pensionāru federācijas galva nu nekādi neaizstāv pensionāru intereses, bet atbalsta valdību visiem spēkiem, jo pati ir Šlesera/Godmaņa partijā LPP/LC. Bet tas jau nav fakts, ko pašlaik gribētu atcerēties LTV priekšnieki un Gailīša vadītais ziņu dienests. Tiem taču tāpat kā Verzei uzdevums ir viens - glābt Saeimas un valdības jau sen zaudēto godu!
Kleinberga kungam
K
SIRSNĪGI IESAKU Jānim Kleinbergam ATSACĪTIES no piedalīšanās raidījumā par labu kādam citam grozījumu aizstāvim. Ticu, ka Kleinberga nodomi ir labi, bet tos ARGUMENTĒTI PAMATOT viņš NESPĒJ - viņš pauž VIENĪGI EMOCIJAS un TIKAI EMOCIJAS, bet ar to ir par maz, lai pārliecinātu svārstīgos. Ja par abiem speciālajiem 100.panta raidījumiem, tad pēc manām domām LTV darboņi paši šo pantu pārkāpj. Tās atrunas, ka ne Plūme, ne Gailītis, ne Elksne nezin uzaicināto raidījuma dalībnieku viedokļus, ir mats matā vienādas ar "horizontālā taimkoda" gadījumu. Verze savas domas jau ir izteikusi publiski, arī Purnes pozīcija ir skaidra. Ja par iespēju zvanīt, tad NO PERSONISKĀS PIEREDZES varu teikt, ka iespējas sazvanīt faktiski nepastāv - varbūt vienam no 100 000. Un arī tad man nav ticības, ka zvani iepriekš nav organizēti vai atsijāti. Tāpēc lūdzu Kleinberga kungu - ATSAKIETIES no piedalīšanās raidījumā. Lietai tas nāks tikai par labu. Ne visiem ir dotas pārliecināšanas spējas /domāju, ka pat lielākajai daļai tādu nav/ un to vajadzētu saprast. Arī šodienas raidījumā Latvijas radio "Krustpunktā" Kleinberga kungs aizņēma laiku veltīgi, neko svarīgu nepasakot. Droši vien tāpēc Plūme un Co izvēlējušies uz raidījumu aicināt tieši viņu, jo diemžēl šis cienījamais kungs runā haotiski un bez konkrētiem argumentiem. Bet vispār man kauns par LTV, kas nu ir kļuvusi par LNT dvīņumāsu.
..
.
vai nu jaucu raidijumus,bet Bicevski neredzeju. nezinaja, ko teiks pensionare no Aizkraukles. nu, skaidrs, ka neteiks, lai nepalielina pensiju. arguments par kopejo finansialo stavokli valsti ne pensionariem, ne arstiem, ne skolotajiem, ne policistiem nav arguments. vai nu izliksanas par neziniti vai ari atklata melosana no S. Plumes puses
Y
Y
Verzes kundze taču ir no LPP/LC! Ko tad citu var sagaidīt? Bet, ja palaidīs runāt Kleinbergu, viņš, cilvēks pavisam aizrunāsies un aizbaidīs no referenduma cilvēkus. Šāda dalībnieku atlase taču notiek ar nolūku.
Ko
K
Verzes kundze teiks, mēs zinām. Paldies, ļoti pateicamies.
Vuarzazi
V
Ielugusies ir INFLACIJA, kas atnem pirktspeju krajumiem, vairs neruna par pelnu, bet ka mazak zaudet, Paldies Kavisa kungam!
Y
Y
Jau iepriekšējā raidījumā redzējām, cik ļoti patiesu pienesumu raidījumam piedod viens pensionārs," saka S.Plūme. ------------------------------------------ Ha, ha, baigi izsvērtais viedoklis, ja uz raidījumu neuzaicina referenduma iniciatorus! Plūme taču ir veca, atpalikusi grabaža, kura sava stulbuma dēļ ir izdevīga tādiem koalīcijas kurpju laizītājiem kā Kots. Lai jau kādi puskoka lēcēji ir Štokija topošā partija, bet solīdi būtu viņus tomēr uzaicināt, lai tauta dzird viņu viedokli. Bet mēs taču zinām par cenzūru LTV - horizontālais taimkods un vertikālā stratifikācija. :)
Aha
A
Gan jau Godmanis un Co dabus saja referenduma pa kaju. Soreiz tas ir reali. Japiedalas 450 000 un par janobalso - 225 001 vai kaut ka apmeram ta. Tautai rugtums par ieprieksejo referendumu ir sakrajies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas