Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

11.septembrī "antiglobālisti" piketē pie ASV vēstniecības

Biedrības "Antiglobālisti" mītiņā pie ASV vēstniecības sestdien pulcējušies astoņi cilvēki, kuri ar plakātiem rokās nosoda karu Afganistānā un Irākā.

Pikets, kurā pulcējušies dažāda gadagājuma cilvēki, gan norisinās mierīgi un nekādi saukļi netiek izkliegti. Biedrības pārstāvjiem gan līdzi ir arī magnetofons un skaļrunis, tomēr vismaz pagaidām tie nav likti lietā. Piketa dalībnieki stāv parka pusē, iepretim ASV vēstniecības centrālajai ieejai.

Mītiņa dalībniekiem rokās ir ASV un to pārstāvētās organizācijas karogi, kā arī vairāki plakāti, kuros pausts nosodījums Latvijas iesaistei karā Afganistānā. Plakātos redzami tādi saukļi kā "Nē, Latvijas dalībai svešos karos", "Ja kāds grib karot, lai stājas algotņos", "9/11 - terorakts vai politiska spēle" un citi.

Pie vēstniecības notiekošo uzmana vairāki kārtības sargi.

Ar mītiņu "Antiglobālisti" vēlas paust atbalstu upuru tuvinieku vēlmei pēc jaunas izmeklēšanas sakarā ar 11.septembra terora aktiem ASV, kā arī nosodīt Irākas un Afganistānas okupāciju kā vienas no šo terora aktu sekām, aģentūru BNS iepriekš informēja biedrība.

Rīgas pilsētas izpilddirektora pārstāvis Uģis Vidauskis aģentūrai BNS sacīja, ka pasākums ir saskaņots, tajā oficiāli pieteikti 50 dalībnieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas