Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

13.janvāra grautiņā cietušie prasa 39 000 latu morālo kompensāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
interesanti kapeec diena dzeesh komentaarus?
Vells
V
Graut un demolēt nav labi, bet mēs redzam, ka tagadējai kliķei viss kā pīlei ūdens. Nepieciešamas strukturālas reformas? Nu paperpelēja dombrovskis kaut ko zem deguna, ka būs kaut kādas diskusijas par to, ka nepieciešamas diskusijas, rezultātā, mēs saņemam sejā jaunas štata vietas ar padomniekiem, kaut kādi šadurski vēl pieprasa sev piemaksas par to, ka viņi tādi cēzari eksistē, galdiņurbēju iestādēs atkal palielina algas, tātad redzam, ka tā sauktā "vienotība" ir nekas cits, kā visu šo, pie valsts naudas maka piesūkušos dēļu pati īstākā partija un gaidīt no viņas kaut kādas reformas ir tik pat bezjēdzīgi kā mēģināt pierunāt šakāli pārstāt ēst gaļu.
kaķene
k
Jā un arī patreizējie jenotēni, kas krīzi vēl paildzina un padziļina ar savu varaskāri.
kaķene
k
sodiem tomēr ir jābūt samērīgiem. un jāsoda arī tie, kuri valsti izsaimniekoja un noveda tik dziļā krīzē.
Valdis
V
Tos idiotus, kuri demolēja pilsētu, noteikti ir jāsoda!
13.janvāra biedrība.
1
IR ko teikt.nerakstiet komentārus nāciet 13,janvārī,pie saeimas plk.17.00.bez akmeņiem lūdzu.ar plakātiem .
Jukums
J
Janvāra protesti ir vērtējami pretrunīgi. No vienas puses, graut un demolēt nav labi, bet no otras puses jājautā - kā tad beidzot jebkādu mēra sajūtu zaudējušajai varai likt sajust sabiedrības noskaņojumu un to, ka līdzšinējā sociāli-ekonomiskā politika beidzot ir jāmaina? Kur ņemt tik asu apses mietu lai caurdurtu politiķu biezo ādu? Kā redzams - vara neko nav sapratusi, tāpēc vienīgais secinājums ir - līdzīgi notikumu atkārtošanās nākotnē ir likumsakarīga, bet ne nejauša iespējamība.
kaķene
k
piekrītu, skaldi un valdi princips pie mums ir labi pārbaudīts līdzeklis. sanāk, ka latviešu jaunieši vispār nav spējīgi ne protestēt ,ne aizstāvēties, visur tikai krievi.-priekšā un pakaļā.
vetis
v
Sens un prbaudīts paņēmiens.Nu jau vainīgi krievvalodīgie jaunuļi. Skaldi un valdi.Nu jā! Latvieši jau ir kalpiņi, kas pret ādas maucējiem negāja. Pakaļas bučoja.
Vells
V
Es nemaz nebrīnos, ka daži labi jenotēni īsi pirms 13.janvāra uz attiecīgas valsts vēstniecību skraidīja īpaši intensīvi, sevišķi kāds "tautas draugs" džemperītī. visa šī akcija pamatīgi smird pēc specdienestu rokraksta un vēlreiz atkārtošos, labuma guvēji nekur tālu nav jāmeklē, viņi sēž tepat Brīvības ielā MK namā. Atšķetinot 13.janvāra tusiņa aizkulises mums atklātos arī tie slēptie mehānismi, kā tika organizētas visādas "lietussargu revolūcijas" un kā vispār Latvijā noritēja varas pārliešana no sliktas, bet tomēr tautas vēlētas Saeimas rokām uz tagadējo, tīri koloniālo pārvaldi
kaķene
k
tas nav tik viennozīmīgi. smagas apsūdzības tiek izvirzītas lielam skaitam cilvēku, ne tikai dažiem glupiem jauniešiem. un kādi likumi līdzīgos gadījumos darbojas citās ES valstīs? vai vēl kaut kur tiek izvizītas tik smagas apsūdzības par dažiem izsistiem logiem un sabojātām automāšīnam- es saprastu, ja tie būtu naudas sodi, bet tā ir reāla brīvības atņemšana. vai tomēr tā nav visīstākā tautas iebiedēšana un cilvēktiesību aizstāvjiem par to nekas nav sakāms?
...
.
ASV Valsts departaments mudinājis personas, kuru vārdi atrodami tīmekļa medija «WikiLeaks» nopludinātajās diplomātiskās sarakstes telegrammās, drošības apsvērumu dēļ pārcelties uz «drošākām vietām», vēsta laikraksts «The New York Times», norādot, ka vairāki cilvēki jau ir pārvietoti.
Lelle
L
Interesanti , kur kavējas Wikiligs ziņojumi par šo periodu? Būtu interesanti palasīt.
Vells
V
Dīvains jautājums! Vai tu domā, ka pie varas esošie izvirzīs apsūdzības paši sev? Kreisie šajā stāstā ir jāatrod un tie ir atrasti. Ja kas, vēl tūlīt pēc šīm nekārtībām bija sižeti televīzijā un aculiecinieku liecības, ka ir bijuši ļaudis, kas ir šos jauniešus kūdījuši uz nekārtībām. Pēc tam šī infa "nejauši" pazuda un neviens to pat nav mēģinājis izmeklēt. Palikuši ir tikai tie glupie jaunieši, kuri ļāvās provokācijām. Bet jautājums par to, kurš organizēja provokācijas, tā arī ir palicis atklāts un to neviens nav mēģinājis pētīt. Sabiedrībai tas tiek pasniegts kā pāris marģināļu uztaisīts tusiņš, kaut mēs visi labi saprotam, ka tā bija labi izplānota akcija. Tātad atliek meklēt pasūtītāju, bet šeit ir vienkārši. Kas tā rezultātā guva izdevīgumu? Pareizi. "vienotība", jo tieši uz šo nemieru šoka viļņa viņi beidzot iebrauca valdībā. Līdzšinējo Godmaņa valdību nebija nekādu iemeslu mainīt jo tā nu kā minimums nebija sliktāka par tagadējo
!
!
Ja tie ir grautiņi, tad cilvēki nekad nav redzējuši, kas notiek Itālijā, Grieķijā, Anglijā, Holandē, Īrijā un citviet, kad tur tiešām notiek nekārtības. Mērenību zemei Latvijai viens sadauzīts auto, protams, ir traģēdija, jo auto ir kulta priekšmets un ražots Rietumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas