Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

18.novembri svin visā pasaulē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zz
z
Raksta sniegta informacija par Zviedriju ir nepareiza. Stokholma notika dievkalpojums Adolfa Fredrika baznica, kur uzstajas Stokholmas latviesu koris un berni no Latviesu skolinas. Pec tam ABF maja latviesus uzrunaja Dainis Ivans, Latvijas vestniece Zviedrija Manikas kundze. Pec tam latviesu muzikali uzrunaja Kristaps Grasis un Liene Sejane.
Elza,Laura,Lara,Tamara,Marija,
E
BRAVO! Labs pasakums visa pasaule atzimet dzimtenes Latvijas valsts svetkus - 18. novembri Lai veicas - ar Dievpaligu!
v.
v
Nevajag iesligt lielummanija! Kaut ko tadu,seit zinas neredzeju.
andro
a
18.novembri svin daudzās pasaules valstīs. T'ā būs pareizāk.
Inese
I
:)
borcinsh
b
kaut "kads"..... to ir rakstijs !
Горемaмыкин
Г
sargi žulti,mīļais, un lai tev jauks svētku vakars !
Человек
Ч
Ну и заголовок. Какая-то мегаломания. Мания величия.
jubikulis
j
Jacer, ka LC zaglens Indulis Berzins tiks izmest no vestnieka amata. Loti gribas ticet un ceret, ka jaunais Latvijasj Arlietu ministris iG.V. kristovskis iztiris AM, Diplomatisko korpusu no LC, TP, un Riekstina pielidejiem, blatnikiem, nespejnikiem. Latvijas valsts un latviesu tauta ir jatbrivo no siem kangariem, kuri 20. gadus ir zagusi, krapusies, melojusi, nodevusi lidzcilvekus, apmelojot un pielienot, izdabajot vietejiem neliesiem ir ieguvusi amatus.
Oskars
O
Vai SARKANAIS LAUKUMS bija pilns un vai Putins ar Medvedjevu ŠAMPI uzlika ??????
balelins
b
Tris lietas kas man palikusas atmina visspilgtak. Toreiz uz salu tilta kas tika blokets ar tehnikas vienibam redzeju ka no pardaugavas puses uzbrauc traktoru kolonna un pirmajam traktoram bija piestiprinats Latvijas karogs. Otrs, arzemes kads latviesu radioamatieris stastija kad PSRS laikos latviesu radioamatieri raidot bija spiesti lietot PSRS pazisanas zimes un kad jau juta ka driz PSRS bus beigas kads nezinams radioamatieris no Latvijas nebaidoties no ta ka var atnak cekisti pirmais saka raidit visai pasaulei jau ar neatkarigas Latvijas pazisanas zimem. Tresais kad neatkaribas pirmajos gados es ar prami no Vacijas atgriezos Latvija mes jau bijam tuvu Rigai un pretim peldeja kugis ar kokmaterialiem un es ieraudziju masta Latvijas karogu es paskatijos ari uz musu pramja mastu ari tur ziemelu veja plivoja Latvijas karogs.
18.11.
1
VISĀ pasaulē? Nevajag maldināt lasītājus. Pasaulē par Latviju ļoti daudzi cilvēki nav pat dzirdējuši.
uk
u
indeed, -- aizmirsa tas valstis ---, riza fox kautko runaja par saukshanu atpakal, zatlers nemaz nepiemin, pareizi mees jau esam nodeveji, mees vairs neesam nevienam vakadzigi, un ko tad latvija dariitu ar tiem tukstoshiem kuri butu bez darba utt, latvijai ir vajadziga taa nauda ko suutam savaam gimenem , latvijai interese lai tas pensionars un parastie stradnieki nomaksaa nodoklus, viniem no jums vairaak neko nevajg, taa tas ir ,
x
x
Baltkrieviem izskatas ka ir visplasaka svetku programma par Latviju. Tas ir interesanti.
eseses
e
kā tad nepieminēja īrīju, Londonu utt? :) kas tad aizmirsa pašu lielāko kopienu, kurā dzīvo letiņi? :) jo aicinājumam ļoti daudzi neatsaucas, jo uzskata, ka visa šī dziedāšāna ir tikai populisms. emociju kačāšana. Dievs, svētī Latviju nav tikai hmna, bet lūgšana un to jau nu prezidentam bija sen jāsaprot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas