Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

19% policistu strādā papildu darbos

Šā gada 1.janvārī 1479 Valsts policijas darbinieki ir saņēmuši atļauju savienot valsts amatpersonas amatu Valsts policijā (VP) ar citu amatu, uzņēmuma līguma vai pilnvarojuma izpildi, un tas veido 19% no visiem VP strādājošajiem darbiniekiem, informēja VP priekšnieka palīdze Beāte Labinska.

Pēc VP informācijas darbā policijā reģistrēti 8116 darbinieku, no tiem - 7466 amatpersonas ar speciālajām dienesta pakāpēm, bet vēl 650 - darbinieki bez pakāpēm. Tomēr reāli VP strādā 7624 darbinieku, no kuriem 7007 ir amatpersonas ar speciālajām dienesta pakāpēm, bet 617 - darbinieki bez pakāpēm. 

Jau ziņots, ka pēc traģiskajiem notikumiem Jēkabpilī nolemts rūpīgāk izvērtēt katru gadījumu, kad policists savieno dienestu ar kādu otro darba vietu. Tāpat plānots veidot profesiju sarakstu, kādos papildus darbos policisti nevarēs strādāt, lai mazinātu visus iespējamos riskus viņiem nostāties uz noziedzības ceļa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas