Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

2019. gadā nevienu Saeimas sēdi nav kavējuši četri deputāti

Pērn nevienu Saeimas sēdi nav kavējuši četri deputāti - Juta Strīķe (JKP), Krišjānis Feldmans (JKP), Normunds Žunna (JKP) un Edvīns Šnore (VL-TB/LNNK), liecina aģentūras LETA apkopotā informācija.

Saskaņā ar Saeimas mājaslapā pieejamo informāciju pagājušajā gadā kopumā notikušas 50 Saeimas sēdes. Visas no tās apmeklējuši tikai četri parlamentārieši.

Tikai vienu sēdi nav apmeklējis deputāts Jānis Dombrava (VL-TB/LNNK), Janīna Jalinska (ZZS), Ritvars Jansons (VL-TB/LNNK), Jānis Krišāns (S) un Inguna Rībena. Savukārt ar divu sēžu kavējumu 2019.gadu noslēdza deputāts Daniels Pavļuts (AP), Ēriks Pucens (KPV LV), Sandis Riekstiņš (JKP) un pie frakcijām nepiederošā parlamentāriete Jūlija Stepaņenko.

Neņemot vērā deputātu Jura Juraša (JKP) un Ata Zakatistova (KPV LV) neapmeklētās sēdes, kas kavētas pret viņiem sākto kriminālprocesu dēļ, lielāko kavēto sēžu skaits pērn sasniedzis deputāts Armands Krauze (ZZS), kurš pērn nav apmeklējis 22 parlamenta sēdes. Otrais lielākais kavēto sēžu skaits ir deputātam Jānim Vucānam (ZZS) - 21, savukārt trešais lielākais neapmeklēto sēžu skaits ir politiķei Inesei Ikstenai (AP), kura nav apmeklējusi 19 sēdes.

Top komentāri

Taxidraivers
T
Diez vai alga arī bija mazāka tiem pārējiem???Es uzskatu,ka vajag arī ierobežot telefona lietošanu darbā!!Jo kad paskatā sēdes...visiem rokās telefoni!!!!Tā nav strādāšana!!!
nu
n
redzi,šitie kavētāji,faktiski darbu nepildijušie,saņem mūsu viņiem nopelnītas algas. Ja Miķelis vai Līze neierastos darbā,būtu ilgi un dikti jāskaidrojās un algu arī nesaņemtu par kavēto laiku.
saimnieks
s
Kā ir ar Jaunlaiciešiem un Pariešiem ? (Par saskaņiešiem/vienotas Krievelijas nerunāsim.)
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas