Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

300 tūkstoši eiro neietilps kurpju kastē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Tik tiešam ne jau par naudas summu ir runa, bet par kasti.Mafijnieku advokāti acīmredzot ir specializējušies samaksu ņemt tikai kastēm, ka tik smalki pārzina šo jomu - kuram par sīku zivtiņu aizstāvēšanu bērnu apavu kastīti, kuram par sevišķi lielu haizivju - zābaku kasti......
virtuālais experiment
v
ja simts-eiro-banknotes jau bankā saskaitītas(pa simts gab),apsietas u.t.t, tad vienā paciņā- 10 000 eiro ,tālāk-300 000 eiro jau būtu 30 paciņas, kuras ātri pārskaitīt var minūtē!(divās sekundēs- viena paciņa) ja tiek lietotas 500 eiro naudas zīmes- tāpat bankā saškirotas- tad tas vispār ir 6 paciņas- ar acīm momentā var aptvert.
traductrice
t
Diez kāpēc man šodien jāēd vakardienas zupa? vienreiz jau ziņu par šo anekdotisko eksperimentu es biju lasījusi (pasen atpakaļ). Bet varbūt, ka šo eksperimentu veica n reizes, mainot maza un liela nomināla banknošu skaita proporcijas, līdz ieguva "pārleicinošu pierādījumu"?
Ansitis
A
Tik dumjus advokatus nevajadzeja par tadu naudu noligt,vajadzeja vismaz pameklet tadus,kas vidusskola fizikas kursu apguvusi un kuriem piemit logiska domasana!Nu pilnigs sviests!!
kk
k
apavu kaste bernu apaviem vai militarie, 41 vai 48 izmers? Atskiribas ir tik lielas, ka var but pat 500 000 eiro ietilpst Naudu parskaitit? Ir jamak, ja jau reiz sakotnejas liecibas pats apsudzetais teica, ka skaitijis esot Kaut ka skiet meklejam izeju no bezizejas, bet zel tas, ka tiesa to respekte.........................
zirgaspēks
z
kā sacīt jāsaka--- labi dzīvot neaizliegsi, bet nu forša naudiņa tanīs kantoros apgrozās
Guntis
G
Vēl būtu mēģinājuši izmantot 5 un 10 eiro naudas zīmes. Tad neietilptu arī 5 kurpju kastēs. Labāk aprēķiniet matemātiski: 500 EUR naudas zīme ir 160 × 82 mm liela un, ja papīrs ir 80g/m2, tad 500 gabali ir 54 mm biezas. 326 000 EUR ir 652 naudas zīmes. Kurpju kastē lien. Ja tās ir neatplēstās paciņās pa 100, saskaitīšu mazāk nekā 1 minūtē. 200 eiro ir 153 x 82 mm. 326 000 EUR ir 1 630 naudas zīmes. Kurpju kastē lien. Ja tās ir paciņās pa 100, saskaitīšu mazāk kā 2 minūtēs. 100 eiro ir 147 x 82 mm, 3260 naudas zīmes. Te jau varētu arī rasties grūtības ievietot kastē. Saskaitīšana 5 minūtēs, ja paciņas pa 100 - nav problēmu.
nazis
n
Meli! Banknotes nedrukaa uz smaga biroja papiira, bet uz ljoti plaana papiira, ko var sabliiveet diezgan stipri.
Nieki
N
Pilnīga demagoģija!
un
u
Ir dažādu nominālu banknotes...
jabadabadū
j
Kurpēm man ir viens izmērs bet to kastes ir ļoti dažāda izmēra. Mazākā kaste vairāk kā divas reizes mazāka par lielāko, neņemot vērā zābaku kastes.
veca anekd.
v
viesmilis gruzīnim- Noņem portfeli no galda. Gruzīnis: Tas nav portfelis, tas ir kašeļok
ekperimentētājiem
e
Tika izveidotas visu nominālu banknotes sākot no 20 līdz 500. == nevajag izvēlēties VISU nominālu banknotes, bet tikai lielākās, tad nebūs problēmu. Protams, ja grib pierādīt labi maksājoša klienta nevainību, tad eksperimentam jāsniedz NOTEIKTS rezultāts. Vēl varēja paņemt īpaši biezu papīru un pierādīt, ka pat 3 tk nesaiet tajā kastē, kāpēc ne? Ja jau farss, tad līdz galam!
Lelle
L
Iespējams ka tā bija zābaku kaste, ko parasti sauc arī par kurpju kastēm.
petrovics
p
Vai tik tava "kruushu kabatina" neizskatiijaas peec Pamelas Andersones buferiem pirms implantu iznemshanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas