Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

56% Latvijas iedzīvotāju atbalsta 9.maija svinības Uzvaras parkā

Lielākā daļa jeb 56% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju atbalsta pasākumus Uzvaras parkā, lai 9.maijā atzīmētu Uzvaras dienu, secināts tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras TNS Latvia un LNT raidījuma 900 sekundes aptaujā.Savukārt iebilst 9.maija svinēšanai pie Uzvaras pieminekļa 33% aptujāto. Turklāt jāatzīmē, ka Uzvaras dienas svinību atbalsts atšķiras dažādu sociāli demogrāfisko grupu vidū - starp atbalstītājiem būtiski biežāk ir cittautieši, nepilsoņi, kā Rīgas un Latgales iedzīvotāji.11% aptaujāto nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

Top komentāri

lux
l
Latviju šie svētki neapdraud, drīzāk, apdraud savstarpēja naida un neiecietības kurināšana. --------------------------------------------- -- Pēc Jūsu domām 9. maija svinēšana vieno abas kopienas? Nedomāju. Tie, kas tur piedalās nav vakar iebraukuši Latvijā. Protams, viņus zombē PBK un citi kremļa kontrolētie mediji, kā arī vietēji Maskavas naudas uzturētie mediji, viņi jau neskatās "Cena pobedi" RTVi, bet nu tik daudz pa visiem šiem gadiem šie cilvēki varēja apgūt, ka Latvijai šis datums nemaz nav priecīgs, gluži otrādi - iesākās šausmu periods un atpalicība. Kā var vienot pašakus, kurā tiek plivināti scvešas nedraudzīgas valsts karogi, skan sveša valoda? Manuprāt, tā tikai šķir.
sss
s
Šaubos, vai tiešām atbalsta. Man liekas, kaut kas te ir mazliet sajaukts, proti, tie, kas saka "Takš lai jau svin, ko tuviņiem padarīsi! Muļķiem likums nav rakstīts", tiek ieskaitīti "atbalstītājos".
Kams
K
WTF? Kas šo hu*ņu sarakstīja?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas