Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

80% iedzīvotāju domā, ka arodbiedrības neietekmē procesus valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sirmais
S
Tieši tā, kādas arodbiedrības. Kas redzējis arodbiedrību aizstāvam strādnieku pret algas nemaksātāju, pret darba aizsardzības neievērošanu, galvenais pret piespiedu aplokšņu naudām.Pagaidām ir tikai labi apmaksātu muldoņu miglas pūšana, arodbiedrības nav manītas.
Lelle
L
Kādas arodbiedrības?! Tiek augšgala vepri ir saauguši kopā ar varas kretīniem...nez cik šiem valdošie maksā par tautas bendēšanu?
Ministry of Truth
M
Ja policijā strādā kaudze liekēžu, kas neprot juridiski kvalificēt sava grēkāža atlaišanu pēc iekšējiem noteikumiem un valsts likumiem, kā tu domā, cik labi viņi spēs izmeklēt tavas administratīvās vai krimināllietas? Sāc tomēr šķetināt no pareizās puses.
Ministry of Truth
M
Ja arodbiedrības kaut vienam biedram palīdz ar juridiski kvalificētu padomu darba strīdā - palīdz viņam aizstāvēt savas likumīgās tiesības, tad jau var uzskatīt, ka arodbiedrība savu maizi ir nopelnījusi. Turklāt, ja arodbiedrības jurista konsultētais cilvēks tiesā veiksmīgi pierāda, ka ir diskriminēts vai ierobežots savās tiesībās, tad tā ir likumības nostiprināšana. No visu biedru naudām arodbiedrības jurista honorāru ir vieglāk samaksāt nekā vienam nabagam pašam ar savu maciņu iet pie juristiem. Tiesa nelems par sliktu darba devējam, ja darba devējs būs bijis godīgs.
ietekmē, un vēl kā!
i
Kā tad arodbiedrības neietekmē? Skaidrs, ka ietekmē, un vēl kā! Tukumā panāca 2 blēdīgu policistu atjaunošanu darbā, Jūrmalā neļauj domei atbrīvot no darba 2 līdzekļu izlaupītājas un gan jau līdzīgi piemēri ir arī citās vietās.
elasticitāte
e
Diemžēl tā nopietni arodbiedrības neietekmē procesus valstī. Drīzāk tās ietekmē atsevišķus strītdus starp darba devējiem un ņēmējiem un padara darba tirgu neelastīgu.
@
@
Pārāk liela alga Krīgeram, lai uztrauktos un rīkotos?
Oskars
O
Jo Latvijas ARODBIEDRĪBAS ir komunisma saknes un tās ir saistītas ar PARTIJU biedru Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJIEM ,kuru smadzenes strādā uz sava labuma IEGUVI kā jau PSRS laikos caur kuriem varēja par BLATIŅU dabūt VISUS LABUMUS.
liekēži
l
bet gaisu gan pamatīgi jauc
Rasmuss
R
Pilnīgi normāli! Ja arodbiedrības apvieno 15 % strādājošo, tad 80 % ir pilnīgi saprotams skaitlis. Ir pat 5 % rezerve...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas