Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

95.markas benzīna cena sasniegusi 86,4 santīmus par litru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anonīmais šakālis
a
Lai arī viens, boikotēšu t'āpat!
Krievs Latviešiem
K
Kāpēc PREMJERS un SAEIMA neko nevar IZDARĪT ????? ---------------- Tāpēc ka tas ir tavs ievēlētais premjers. Tu viņu ievēlēji, zinot, ka viņu interesē tikai makro-skaitļi. Tavas rūpes viņu neinteresē un neinteresēs. Kā saka: "pēc vēlēšanām vēstules no iedzīvotājiem vairs netiek pieņemtas" Vienotība, Dombrovskis, Šadurskis & Co. (c)
Krievs Latviešiem
K
Mans aicinājums latviešu tautai - novāksim degvielas tirgotājus pa vienam. Tagad boikotējam dārgāko rīkļurāvēju statoil, līdz tas bankrotē! BOIKOTĒ STATOIL! ------------------------ naivs.... Latvijas uzņēmēji, nepilsoņi un valsts pārvaldes ierēdņi tavam aicinājumam nepievienosies :) Boikotēsi viens pats :)))
Opis
O
|Pilnīgi piekrītu boikotam!!!Rītā kā brīvs pensionārs speciāli pasēdēšu pie statoila,pavērošu kā uz šo visu skatīsies auto īpašnieki /tas par pirksta parādīšanu DUS./
zemnieks
z
Degvielas cenu veido - naftas cena (const) + akcīzes nodoklis (katrai valstij savs) + uzcenojums un no visa PVN .Jūs maksājat PVN arī par AKCĪZES nodokli .DD tas ir ap 5,2 santīmu .NODOKLIS par NODOKLI .Kā var prasīt nodokli par nodokli?
kanniņa
k
Nē nē ... tas ir brutoil :-D
Juhans
J
Latu! Latu! Latu! Latu!
PAREIZU IZVĒLI
P
Kāpēc Jūs nedzirdat? Vai,tiešām,ir tik grūti boikotēt Statoilu? Nebūsim sodomazohisti! Vai Jūs nedzirdējāt - Statoil ir cenu līderis? Brīvajā tirgū bez patērētāja(pircēja) nav tirgus("nav ballītes"). Sitiet šo cenu līderi ar boikotu.Līdz ar to ieekonomēsiet un piespiedīsiet kristies degvielas cenām,un nobremzēsiet cenu kāpumu visās citās jomās.! To vari darīt ar lepnumu,jo tā darīdams,Tu taustāmi iestājies pret inflācijuun valsts ekonomikas graušanu! Neskaties un negaidi no onanētājiem valdībā,bet dari to,kas ir tavos spēkos! Neļaujiet sevi nozombēt degvielas tirgotāju ruporiem - viņi melo(meli un demagoģija) acīs skatīdamies. Atceries!Kad bijām vienoti piespiedām krievu tankus izvākties no Latvijas.Kas, salīdzinājumā ar to ir Statoil? – sīkums! Boikots neprasa naudu,laiku,darbu,visāda veida piepūli vai upurēšanos – Tik vien kā PAREIZU IZVĒLI. Aicinu BOIKOTĒT STATOILU,līdz degvielas cenas nokritīs līdz >1EUR! Boikotē pats un uzaicini citus! Latvija var!?
Juhans
J
Latu! Latu! Latu! Latu!
Pareizi ir nevis statoil
P
bet strutoil.
Zuiderwijk
Z
Vairāk kā 10% pieaugums nepilna mēneša laikā...labi dzīvojam!
Oskars
O
Kāpēc PREMJERS un SAEIMA neko nevar IZDARĪT ????? Ja nu tikai to viņi nav IZDOMĀJUŠI ......
anonīmais šakālis
a
Mans aicinājums latviešu tautai - novāksim degvielas tirgotājus pa vienam. Tagad boikotējam dārgāko rīkļurāvēju statoil, līdz tas bankrotē! BOIKOTĒ STATOIL!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas